Orijinalini görmek için tıklayınız : orjinal halı paspaslar hakkında
2 yıldır palio paspasları kullanılıyodu
orjinaller bagajda durcağına ayağımın altında dursun diye değiştirdim ancak tam oturmuyor acaba eski kasa punto paspasımı?
Orjinal halı paspaslarda ne yazıyor
bende sadece Punto yazısı var
spyofthegod
18/02/2008, 21:10
Aynen öyle Punto yazıyor ön yüzü krem rengi arkası siyah yapışkanlı benim arabada bulunan paspaslar.
Hmm.
benim direk siyah normal halı paspas. acaba donanıma veya iç renge göre farkediyomu...
biz alırken üzerinde palio paspası vardı bu neden böyle dedim henüz kendi paspasları gelmedi bi ara uğrayın verelim dediler. uğradık aldık o gün bu gündür bagajda duruyodu :D
benımkısı siyah alti cirt cirt lı kenarında punto yazıyor ve çevirmeli kilitleme dugmesi var sanırım paspas kaymasın diye:)
emition modellerde krem rengi olması lazım oyle biliyorum... ama acitve ve dynamiclerde siyah benim soyledigim gibi
valla ben arabayı 2007 aralığın 22'sinde teslim aldım ve koskoca fiat bayiinde punto için halı paspas yoktu :s, ayrıca verdikleri plastik paspasta bizim araçlara uygun değil, debriyaj dewamlı paspasa takılıyor...
bende ne cırtcırt var neden kaymasın diye kilit(zaten kilit için tabanda yerde yok :D:D)
GP_Ts_Ist
19/02/2008, 03:04
benımkısı siyah alti cirt cirt lı kenarında punto yazıyor ve çevirmeli kilitleme dugmesi var sanırım paspas kaymasın diye:)
emition modellerde krem rengi olması lazım oyle biliyorum... ama acitve ve dynamiclerde siyah benim soyledigim gibi
Benim paspasta cir cirtli ve uzerinde punto yaziyor. Ancak, bahsettigin kilit sistemi yok!.
Bu kilit sisteminin bir resmi var mi acaba?
TSkler.
Benimki de gri renkli Punto yazıyor ve gerçekten çok güzeller. Şimdilik temizledim ve kaldırdım şu anda kauçuk paspaslarımı kullanıyorum.
servislerin hediye ettiği paspas halı paspas mı?
kendi adıma hediye değilde arabanın üzerinde gelenlerden bahsediyorum
Ozan'cım benimkilerde siyah, altı cırt cırtlı, kapılara doğru beyaz renkle punto yazıyor. fakat kilit sistemi falan yok. Ayrıca tam olarakta oturuyor.
Ozaman bakayım bunlarda kayma yaparsa poyraza yol görünür :D
quixotic2
19/02/2008, 19:10
benimkilerde halı paspas. orjinal paspasların üzerinde punto yazıyor zaten. ama benimkindede kilit yok.
cırt cırt varken kilit pek bi iş gormuyor gibime gelıyor:) benikinde kilit varda ne oldu oda pas pas buda pas pas :) sonucta hiç biri kaymıyo yeter dimi:)
quixotic2
19/02/2008, 19:22
vallahi benimki kayıyo. bide uç kısımları kıvrılıyo. pek memnun değilim açıkçası. kauçuk aldım kışın kullanmak için. kokudan bayılmak üzereyim.
:Flush000:
vallahi benimki kayıyo. bide uç kısımları kıvrılıyo. pek memnun değilim açıkçası. kauçuk aldım kışın kullanmak için. kokudan bayılmak üzereyim.
hiç hayatımda kauçuk paspas kullanmadım nasıl bir koku tarifi varmı? herkes kokuyor diyor anlamadım gitti:) halbuki cok guzel paspaslar var alevli felan kaucuk paspas alcam alamıyom bu yuzden:)
quixotic2
19/02/2008, 19:39
aman ahmet uzak dur. ben alırken dedilerki bunu şampuanlı suda bekletin 1 gün kokusu geçer. ben eve geldim güzelce serdim paspasları küvete. elime ne geçtiyse koydum suyun içine. köpükden paspaslar gözükmüyodu yani öyle diyim. adam 1 gün beklet dediya. hadi bir günde benden olsun dedim. 2 gün beklettim. ama kokudan banyoya girilmiyodu. ne kokuymuş anlamadım. şimdi terasda duruyorlar. 1 aydan beri koku gitsin diye ipe astım havalandırıyorum. yağmur yağdı, kar yağdı üstüne bütün gün dışarda ama nafile. yine kokuyo yine kokuyo. en sonunda atıcam herhalde. bu arada bu kokunun bir tarifini bulamıyorum ama keskin ve bayıltıcı etkisi olduğuna eminim.
Kaliteli bişeyle değiştirin ozaman. mareada ve cmaxte var hiç koku yapmadı
quixotic2
20/02/2008, 19:42
yakında öyle olacak zaten. elimdekilerde çöpü boylayacak. :D
quixotic
20/02/2008, 19:54
Aslıcım bütün kauçuklar kokmaz.
Geçen gün gökhanın elinde gördüm servise bindi düşün artık. Koku sıfır.
kullanılan hammaddeden kaynaklanıyor sanırsam. ve kalite:)