PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kasko için yardım-garanti nasıldır?

OzzY
17/02/2008, 00:55
20 yıllık sigortacımızdan policeleri almıştım bile ancak garantiden üniversite personellerine özel indirim var diye bi teklif hazırlamışlar. arada ciddi fark var kararsız kaldım.
anadolu sigorta:627 YTL
garanti:527 YTL
garantide artan mali sorumluluk yarı yarıya düşük. ferdi kaza sigortası epey düşük.
ayrıca anadoluda 35 yaş üzeri 5 yıllık ehliyetli çift sürücü indirimi var(%15) ayrıca çift araç indirimi var. bu indirimide kaldırırsak kabaca 160 ytl gibi fark olucak. siz olsanız ne yapardınız???

ayrıca önemli bir fark garantide autoking mini onarım yok...

ekorkut
17/02/2008, 10:08
Garanti' nin sigortası EUREKA mıdır o olması lazım. Şartları inanılmaz kötü. Ayrıca kaza yaptığın zaman belli bir miktarını senden alıyor. sigortam.net e girince en uygun fiyatı garanti çıkarıyor ama en kötü şartları da garanti veriyor. Mali sorumluluk,ferdi kaza bunlar önemli şeyler boş geçmemek lazım. Ben Fiat Kasko yaptırdım fiyatına göre en güzel şartları Fiat Kasko sağlıyordu. 31250 arabamın değeri ve 870 ytl ye 8 ay mı ne taksitle yaptırdım. Ayrıca senede 1 kere de boya koruma bedava. Autoking falan her olay var.

spyofthegod
17/02/2008, 17:48
Garanti ile iş yapma ilk olarak yabancılara satılmış bankadır. Birde Osmanlı bankası olacak. Ben ve iş yerindeki 15 araç yıllardır Anadolu sigortadan sigortalı hiç ödemediği bir şey görmedim. Ototparkda anahtar üstünde çalınan aracı bile ödedi.