Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Grande punto hız sabitleme sorunu hk
emreglmez
09/02/2021, 22:11
Merhabalar abiler,kardeşler;
İstanbuldan aranıza katılıyorum 2007 model grande punto dynamic paket. Fakat şöyle bir sorunum var orjinal hız sabitleme kolu var fakat hiç bir şekilde devreye girmiyor göstergede ışıkta yanmıyor,devrede yazısıda gelmiyor. Grupta araştırma yaptım fakat böyle bir konuya denk gelmedim acaba sorun koldamıdır? değerli yardımlarınızı bekliyorum
feyzullah
10/02/2021, 01:06
Beyinden aktif edilmemiş olabilir veya ara bir kablo ile hat çekilmemiş olabilir. Yol bilgisayarı üç satırlı değilse CC ışığı yanmıyor bildiğim kadarıyla. Benim aracım da dynamic ancak yol bilgisayarı üç satırlı olmadığı için ışığı yanmıyor ama sistem çalışıyor. Çorlu'da Halil abi var, nicki halills2 bu konularda iyidir sağolsun benim aracıma 6 yıl önce montaj yaptı sistem tıkır tıkır işliyor. En azından bilgi alabilirsiniz kendisinden.
Fren ya da debriyaj müşiri arıza yaptığında da çalışmıyor cc.
Benim aktiv paket 2011 modelde tek satır göstergede cc ışığı yanıyor.Işığın yanıp yanmaması yıldan yıla modelden modele değişiklik gösteriyor sanırım.
Arkadaşımızın dediği gibi @halils2 o civarda yardımcı olabilir sana.
Gesendet von iPhone mit
emreglmez
10/02/2021, 14:50
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Göstergem üç satırlı orjinal kol ama daha sonradan mı takıldı bilemiyorum . Halil abiye danışıcam teşekkürler