starjetfun
29/12/2020, 19:43
Beyler video alıntıdır.Lütfen rica ediyorum 30 sn vaktinizi ayırıp izlermisiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=zpaj1YdlAaA
araç modeli : Grande 1.4 16V Punto Starjet Fun 2009 modelidir
Araçta benzin + lpg vardır (kimi ustalar bu model araca lpg gitmiyor, arıza veriyor diyorlar, Aracda zavoli sıralı sistem var.enjektörleri filtreleri temiz değişmiştir.)
Aracım sürekli sabah akşam ilk çalıştırdıgım zamanlar böyle titriyor. motor ısıgı lambası yanıp yanıp sönüyor. Sonra dıt sesi geldikten sonra Motoru kontrol ettirin uyarısı ile karşılaşıyorum.
Bu durum beni oldukça canımı sıkıyor. Artık arabama binmeye korkuyorum
Bunun için bobin + buji + engektör + şanzıman takozu + motor kulağı + gaz kelebegi ya herşeyi ya herşeyi değiştirdim ama yine de aynı hata devam ediyor.
Arada bir motor arıza ısıgı sönüyor 2 gün sonra tekrardan aracı çalıştırdıgımda dıt sesi geldikten sonra Motoru kontrol ettirin uyarısı ile karşılaşıyorum.
Servis de çözüm bulamadı
aslında birşey var küçük birşey ama çözemiyorum,, neyy neyy kafayı yicemmm!!
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=zpaj1YdlAaA
araç modeli : Grande 1.4 16V Punto Starjet Fun 2009 modelidir
Araçta benzin + lpg vardır (kimi ustalar bu model araca lpg gitmiyor, arıza veriyor diyorlar, Aracda zavoli sıralı sistem var.enjektörleri filtreleri temiz değişmiştir.)
Aracım sürekli sabah akşam ilk çalıştırdıgım zamanlar böyle titriyor. motor ısıgı lambası yanıp yanıp sönüyor. Sonra dıt sesi geldikten sonra Motoru kontrol ettirin uyarısı ile karşılaşıyorum.
Bu durum beni oldukça canımı sıkıyor. Artık arabama binmeye korkuyorum
Bunun için bobin + buji + engektör + şanzıman takozu + motor kulağı + gaz kelebegi ya herşeyi ya herşeyi değiştirdim ama yine de aynı hata devam ediyor.
Arada bir motor arıza ısıgı sönüyor 2 gün sonra tekrardan aracı çalıştırdıgımda dıt sesi geldikten sonra Motoru kontrol ettirin uyarısı ile karşılaşıyorum.
Servis de çözüm bulamadı
aslında birşey var küçük birşey ama çözemiyorum,, neyy neyy kafayı yicemmm!!
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.