Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Viteste yokuş inerken gelen ses

muratogmac
21/09/2020, 22:30
gaza basınca ses yok gazdan ayağımı çekince bir uğultu geliyor bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardım bekliyorum

Sakir22
22/09/2020, 02:21
anladığım kadarıyla arabada yokuş inerken gaz vermeyince uğultu duyuyorsunuz aynı şey benim aracımdada oluyor fakat bu bir problem deil rahat olun Aracın motorundaki dişliler motor yüzünden deil de vites kutusundaki dişlilerin hızını arttığından dolayı hızları artasr dişlilerin hızı artınca devir yükselir ama bu gaz verdiğiniz için değilde kendi kendine olduğu için normalden yüksek ses olurşturur problem yok. Fakat ses çok fazlaysa lastik havalarını arttırmanızı öneririm . bu sesi durdurmaz ama azaltır teşekkürler

Gpuntotr11
22/09/2020, 10:58
Hocam aynı sorundan bende muzdarip tim burda konuda açtım eniştem tamirci ona baktırdım. Birşey yok normal o ses dedi ama bende 2. Viteste ayağını gazdan çekince devir düşünce uğultu oluyor. Gaza veya debriyaja basınca uğultu kesiliyor dimi ?

muratogmac
22/09/2020, 12:41
Aynen usta 1,2,3 viteste yapıyor sadece ugultu sesini çok rahatsız edici bir ses

Gpuntotr11
27/09/2020, 20:08
Aynen bende. Sadece 2.viteste oluyor sorunq baktirdiniz mi yada çözüm buldunuz mu ?