Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Blue & me

yalcincelik88
19/08/2020, 12:32
arkadaslar herkese merhabalar benim sorunum su sekilde. 1hafta once 2010 punto evo 1.4 multiair arac aldim blue me guncellemesini yaptim fakat usb ye sarki atinca banamisin demiyo usb den sarki dinleyebilmek icin ne yapmam gerekiyo yardimci olur musunuz simdiden tesekkur ederim

raulforever
19/08/2020, 14:28
merhaba, ben yalnızca telefon görüşmeleri için kullanıyorum blue&me yi...Zaten telefondan direkt olarak bağlanıp müzik dinlenemiyormuş bildiğim kadarıyla. Telefonunuzu tanıttığınız menüde media player ayarları da var. usb seçili olduğunda "otomatik oynat" diye bir seçenek vardı onu seçmelisiniz diye düşünüyorum. umarım daha bilgili biri çıkar biz de öğreniriz.

Ceyhun
19/08/2020, 15:12
Aracınız hayırlı olsun. Umarım güncellemeyi doğru yapmışsınızdır zira dil yüklemesini ben yapamadım italyanca kaldı düzelmiyorda veya ben yanlış bir şeyler yapıyorum. Bellek 8GB olmalı daha yüksek olanı görmüyor araç. Media tuşuna 2 kere basarsanız bellekten çalmaya başlıyor eğer yine çalmıyorsa bir problem vardır. Telefonla görüşme yapabiliyorsanız mutlaka bellekte çalışıyordur.

yalcincelik88
19/08/2020, 19:17
guncellemeyi dogru yaptim ondan eminim teli de bagliyamadim sorun nerde bende mi alette mi onuda bilemedim 😁

yalcincelik88
19/08/2020, 19:18
media tusuna 2 kere basinca teypten secim yapin diye konusma sesi geliyo fakat kod numarasi vermekten baska bisey yapmiyo

Ceyhun
20/08/2020, 08:38
türkçe dili yüklediğiniz dosyayı gönderebilir misiniz bana

raulforever
20/08/2020, 11:03
telefondan bluetooth açıp, blue&me yi bulmasını bekleyin. bulduktan sonra seçip, o verdiği numarayı telefona girdiğinizde telefonu kaydetmiş oluyorsunuz. rehber kopyalansın mı diye sorar, direksiyonun sağ tarafındaki alttaki tuşa basıp okey verirsiniz işlem biter. bu şekilde blue&me den telefon görüşmesi yapabilirsiniz.