Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruise Control Acil Yardım

Puntobordo
18/08/2020, 01:43
Arkadaslar airbag sargımda problem vardı. Tamir yoluna gitmek yerine sinyal kol ünitesini tamamen degistirecegim. Almisken cruse kontrollü almak istiyorum. Aracım 2012 easy donanım. Bu donanımda cruse controllü üniteyi alıp arızalı üniteyle degissem, cruse control için ayrıca tesisat gerekiyor mu yoksa sadece beyinden aktivasyon mu gerekiyor. Bugun yeni ürün alıcam lütfen acil destek.

arenas
18/08/2020, 12:37
Esaylerde var diye biliyorum (tabi takan arkadaşlar daha iyi bilir).
Çünkü easy ler sıfır km satılırken ekstra stil paketle cruise kontrollü olarak alınabiliyordu.Dolayısıyla tesisatlıdır diye düşünüyorum.
Olmasa da bilen biri için çok sıkıntı değil.Benim grandeye cc takan Engin Abi(Allah rahmet eylesin[emoji1374]) iki dk da hallettiydi tesisat işini.(benim grandeden evo beyni çıkmasına rağmen)

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arpadan
18/08/2020, 13:53
Esaylerde var diye biliyorum (tabi takan arkadaşlar daha iyi bilir).
Çünkü easy ler sıfır km satılırken ekstra stil paketle cruise kontrollü olarak alınabiliyordu.Dolayısıyla tesisatlıdır diye düşünüyorum.
Olmasa da bilen biri için çok sıkıntı değil.Benim grandeye cc takan Engin Abi(Allah rahmet eylesin[emoji1374]) iki dk da hallettiydi tesisat işini.(benim grandeden evo beyni çıkmasına rağmen)

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

allah rahmet eylesin. benim araca da takmıştı evinin önünde bir kış günü. çocukları da balkondan baba baba diye sesleniyordu :(

FIAT CEO
18/08/2020, 14:11
İlk önce Türkiyenin en büyük en yetenekli ustamız Engin Yıldırım ı andığınız için Teşekkür Ederim sizlere ALLAH mekanını cennet eylesin ALLAH Ekrem ustamıza da uzun ömürler versin bu işin piirleri Engin ve Ekrem Ustadır şimdi sizin olayınıza gelecek olursak 12 pim tesisat hazır Cruıse Controll Sinyal Ünitesini takıp bilgisayar ile aktivasyon yapılacak çok basit bu yapılacak işlemler Her şey hazır Cruıse Controll için Sinyal Kolu iki delikli kapağı almayı unutmayın