PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : düşüncelerinizi almak istiyorum!!!

bahabay
12/02/2008, 18:32
arkadaşlar siyah grende punto aktive sahibiyim.
araçlarımızdaki çözüm gerektiren bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum,aynı şekilde önerilerinizide bekliyorum.
gecenlerde bir alışveriş merkezinin otoparkına girmek üzereydim,girişteki güvenliklerin aracların bagajlarını kontrol ettiklerini gördüm.sıra bana geldi actım içerden bagaj kapısını güvenlikte görevini yaptı.daha sonra güvenliğin eldivenleri olduğuna gözüm takıldı fakat üzerinde pek durmadım.ertesi gün güneşli bir hava vardı ve aracı yıkattım.aracı temizlettikten sonra bagajın el sokup actığımız aralığını incelemeye başladım.derin olmayan bisürü küçük çizgilerin olduğunu farkettim,bu arada güvenliğin eldivenle actığı bölüm biraz daha derin ve belirgindi.
pasta cila falan hallettim olayı. tamponun üst kısmına cizilmez film cektirmeyi düşünüyorum nasıl bir sonuç alırım bilmiyorum.sizdede aynı sorun varmı?çözüm için önerileriniz nelerdir?şimdiden teşekkürler...

quixotic2
12/02/2008, 18:36
bahadır bir eldiven ne derece zarar verebilirki boyaya? yada benmi anlamadım? ben daha önce hiç bu kadar hassas boyayla karşılaşmadım. benim aracımdada ön tamponda çocuklar oturmuş üzerine pantalon düğmesi diye düşünüyorum bir kaç çizik var ama derin değil açıkçası. ama inan eldiven olayını ilk defa duyuyorum.

bahabay
12/02/2008, 19:16
eldiven bildiğin yün eldivenlerden değil aslı parmaklarının üstü ve altı plastik muhafazayla kaplanmış motorcu eldiveni gibi birşeydi bide tozla sürttürünce boyaya sonucu tahmin edebilirsin, bu arada büyük bir ihtimalle senin aracınında tamponunda böyle kücük cizikler vardır en azından tırnak cizikleri büyük olasılıkla:)ben dikkat ettim bicok arkadaşımın aracında var bunlar ama ben söylediğimde farkına varıyorlar.ilgilendiğin içinde teşekkür ederim:)

quixotic2
12/02/2008, 19:29
önemli değil :D çizikler bende de var tabi. pasta ciladan başka çarede yok onlar için. arabayı alalı daha 2 ay oldu çiziklerden bıktım. boya konusunda bir çok kişi şikayetçi. taş çarpmasından dökülmeler yapan bile var. en iyisi boya koruma diyorlar ama bende daha yaptırmadım açıkçası.

Alp
13/02/2008, 09:24
Yaw bu kadar ince dusunmeyın. Aractır elbet çizilecek rahat olun biraz :)
Keyifli sürüşler