Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayene hakkında yardım
aracımın ön deki iki farım güneşten dolayı üst tarafı soldu güneş yanığı oldu 5 gün sonra muyaneye gidicem sorun ederler mi onu
Berkcan525
11/07/2020, 18:05
bende girdim hafif kusurlu olarak geçirdiler.
iyi bari muayene parasını zor denkledim . birde fara verecek param yok diye üzülüyordum .. ona ayrı bir şey yazıyorlar mı ?
Benim farlar da soluk güneşten dolayı,geçtim muayeneden o şekilde."far ayarı bozuk,hafif kusur" yazdılar.Farcıya ayar yaptırıp gittim ama boşuna.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben onları halledecektim ama pandemi herkes gibi bizi de vurdu o yüzden fazla param olmadığı için yaptıramadım
Benimde farlar sisli puslu ama geçti muayeneden. [emoji846]
Selamlar... ön cama incesinden film çektirdim. Çektirdiğim yer puntoya çok yakışıyor diye farlarada çekmiş. Çok spor ve cok dolu duruyor arabam suan ama muayeneden geçer mi ??
Cumartesi muayenem var.
ecaliskan
22/09/2021, 10:58
Selamlar hocam bildiğim kadarı ile ön cam filmi muayeneden geçmiyor.
Ön farlaramı çektiler siyah renkmi varsa resim paylaşırmısınız.
Biraz uzak ama balkondan çekmiştim. Denicem şansımı artıkhttps://uploads.-cdn.com/20210922/436c7a70ec88b6e5896b6e88549246c6.jpg
Geçmezse farlar geçmez bence yoksa geçer diye düşünüyorum. Çok var bizim burda filmli hatta mahallemdeki berberde golf var. Öncamdan içerisi gözükmüyor o derece koyu film ama bakalım [emoji4]
ecaliskan
22/09/2021, 12:50
Normal şartlarda ön cam filmi yasak poliste yakaladığı zaman hem ceza kesiyor hem de filmi söktürüyor muayenede de aynı şekilde fakat o an muayene yapan teknisyenin gözünden kaçar dikkat etmez vs. o şekilde geçebilir.
Normal şartlarda ön cam filmi yasak poliste yakaladığı zaman hem ceza kesiyor hem de filmi söktürüyor muayenede de aynı şekilde fakat o an muayene yapan teknisyenin gözünden kaçar dikkat etmez vs. o şekilde geçebilir.Bi kumar oynıcaz bakalım [emoji23]
ecaliskan
22/09/2021, 12:57
İnşallah sökme işiyle uğramadan atlatırsınız muayeneyi :)
İnşallah sökme işiyle uğramadan atlatırsınız muayeneyi :)İnş ustadım [emoji120]
Tek seferde geçti maşallah [emoji3478][emoji120][emoji106]
Ön cam filmide geçti
Farlardaki filmlerde geçti [emoji120]
Araca sis takın mutlaka bu kasa nedense en sevdiğim :)
ön cama en düşük siyah film bile yasak geçmez ayrıca cezada yersınız. şeffaf film sıkıntı olmuyor. Farlara gelince dıştan siyah film geçmez. Ben o yüzden açtırıp farı karartma yaptım çokta güzel oldu tavsiye ederim ama dıştan filmle yaparsanız muayeneden gçemez görüş olarakta gece yolculugunda sıkıntı cıkartır.
Araca sis takın mutlaka bu kasa nedense en sevdiğim :)Sıradaki projem [emoji106]
ön cama en düşük siyah film bile yasak geçmez ayrıca cezada yersınız. şeffaf film sıkıntı olmuyor. Farlara gelince dıştan siyah film geçmez. Ben o yüzden açtırıp farı karartma yaptım çokta güzel oldu tavsiye ederim ama dıştan filmle yaparsanız muayeneden gçemez görüş olarakta gece yolculugunda sıkıntı cıkartır.Ön cam filmide geçti. Ön far filmide geçti. Hafif kusur olarak geçti üstadım.
ecaliskan
29/09/2021, 07:07
Sisleri bende taktırmayı düşünüyorum eğer yaptırırsanız bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Sisleri bende taktırmayı düşünüyorum eğer yaptırırsanız bizimle paylaşırsanız sevinirim.İnş ama bu aralar fazla yoğunum ne zaman nasıl yaparım bilmiyorum. Genelde çünkü kendim yapıyorum. Ön araştırma uygulama nalzeme temini falan çok vaktimi alıyor. Zira sanayide bi park sensörünü bile 150lira takma parası istiyolar. Sislere 500derler heralde [emoji23]
Fiyatlar inanılmaz gerçekten. Böyle far gibi olanları ama siyah çerçeveli yuvarlak takmayın onları hiç sevmiyorum :)
ecaliskan
29/09/2021, 09:34
Far gibi olanları çok pahalı ama gerçekten takımı 500 civarı yuvarlak olanlar ise yarı fiyatına maksat orası boş durmasın 2 katı fiyat fazla sanki :D
yuh 500 tl nin kendisi daha güzel :)
Yuvarlak olsun ucuz olsun dolu dursun..
Sisler yanınca kimse anlamaz onun yuvarlak mı düz mü oldugunu [emoji4]
ecaliskan
29/09/2021, 10:31
Bencede para cepte güzeldir :D böyle düşününce taktırmaktan vazgeçiyorum :D