Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
Murat Taşkın
11/02/2008, 01:58
Arkadaşlar hepinize merhaba. Çok kritik bi dönemeçteyim. Araba alıcam iki seçeneğim var ya HONDA JAZZ yada GRANDE PUNTO :S
elemeler sonundaki son iki seçeneğim:
1. Honda Jazz Elite: 24.000 YTL
full donanım
2006
50bin km
siyah
2. Grande Punto 3K dynamic: 24.000 YTL
cam tavan
mp3
dijital çift yönlü klima
tek kapı
2007 model
9700 de
kırmızı
kafamı kurcalayan tek nokta ise Honda X Fiat kıyaslaması.
sizden ricam bu aracı kullanan insanlar olarak bana objektif bilgi vermeniz.
şimdiden çok teşekkür ederim..
Çok düşünecek bir durum yok ortada, grande punto'nun hem modeli yüksek, hem kilometresi düşük. cam tavanda güzel bir artı, tek dezaavantajı 3 kapı olması. Jazz daha çok aile arabası, 3 kapı grande ise yanında çok spor. İkinci el kaygım olmaz diyorsan grande tek seçenek.
quixotic2
11/02/2008, 17:02
ben olsam grandeyi seçerdim. Engininde söylediği gibi kesinlikle km konusunda daha avantajlısın. Honda ya full demişsin ama araba bayaa kilometre yapmış. ayrıca skydome kesinlikle güzel bir artı senin için. ama eğer aile arabası düşünüyorsan biraz kullanışsız olur. ikinci eldede elinden çıkarmakta biraz zorlanabilirsin. gerçi piyasası gayet güzel ama ailelerin tercih ettiği bir araç değil açıkçası 3 kapı. özel meraklılarını bulman lazım. yinede karar sizin tabiki. bu arada aramıza hoşgeldiniz. :D
Murat Taşkın
11/02/2008, 20:43
İlginiz için teşekkür ederim. Aracı yarın alıyorum. Aranızda olmaktan mutluluk duyucam. Şimdiden ilk buluşmayı sabırla bekliyorum, kırmızı kızımla gelicem =))
Saygılar..
hayırlı ugurlu olsun hos geldiniz GP tercihiniz olsun:)
hoşgeldiniz
hayırlı osun kazasız sürüşler.
İlginiz için teşekkür ederim. Aracı yarın alıyorum. Aranızda olmaktan mutluluk duyucam. Şimdiden ilk buluşmayı sabırla bekliyorum, kırmızı kızımla gelicem =))
Saygılar..
Hayırlı, uğurlu olsun... Kazasız-cezasız kullanmanı dilerim! Aramıza hoş geldin...;)
Her ne kadar aynı sınıf da olsalar aralarında donanım, güvenlik ve tasarım farkı var:)
hoşgeldiniz, seçiminiz GP olur inşallah..
Murat Taşkın
13/02/2008, 01:09
Üzücü bir haber vermek zorundayım. Bahsettiğim araç komple boyalı çıktı. Sahibi hatasız bi araç olduğu konusundaki iddasını sürdürme niyetinde idi anca Evsan da yapılan chekup sonucu aracın tavan ve bagaj kağagı hariç boyalı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca 6000de baskı balata deişmiş. Dolayısıyla vazgectim aractan tamamen.
Bir başka ilgilendiğim GP var.
2007 model
20binde
5K
dynemic
22.000 YTL
Bu aracın sahibi biraz daha dürüst bi insana benziyor. Cumartesi günü Birmot'ta chekup yapılıcak ve sorun olmazsa alıcam. GP den vazgecmek istemiyorum ama bu araçta da problem cıkarsa sanırım vazgecicem :s Gerçi aracın sahibi son derece iddalı ve enazından bana dürüst imajı verdi. Bir tek klimanın sag kapakcığından ugultu sesi geliyormuş, sebebide havanın gectiği hortumun yırtık olması. O değişmiş sadece. Dediğim gibi baktırıcam araca ve umarım sorun cıkmaz gönül rahatlığıyla binerim.
Not: Yeni araç almayı düşünen arkadaşlar için boyalı olan arabanın plakasını vermek isterdim aslında ama burda böle bişe yapmam sanırım etik olmaz. Ama özelden soranlara cevap verebilirim. Gözgöre göre hasarlı araç almayın, boşa uğraşmayın..
üzülme murat geç olsun temiz olsun