Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 Punto Evo Orjinal Kapı Kolonları Kaç cm Bilen Varmı ? ..ve 16cm lik kolon olurmu
2011 Punto Evo Orjinal Kapı Kolonlarını değiştireceğim fakat araştırıyorum 13 diyen var 16 diyen var tereddütte kaldım 16 cm alıp takmayı düşünüyorum olup olmayacağından emin değilim.
Ayrıca marka olarak ne önerirsiniz tabiki Pıonner ve Sony İnfty bu işin erbabı fakat diğer çok kullanılan uygun markalarda iş görürmü ? örn : Goldmaster gibi ?
Kimisi ön arka farkediyor yazmış ama farkedıyormu varmı bılgınız ?
hurratec
16/04/2020, 00:21
Linea kullanıcısı olarak tavsiye vereyim. Eğer anfi olmayacaksa 4 yollu coaxiel hoparlör al. Hem bass hem mid hemde tiz sesleri alırsın.
Roadstar Rdh654xr 17cm 320 W 4 Yollu ---- bu hoparlör mediamarktta son bir çift kalmıştı 100 liraya aldım. Muadili hemen hemen aynı olan Korax HT616 aldım. Şuan en ucuz trendyol sitesinde 160 lira olmuş. Hem ön hem arka için bu roadstarları al.
Beklentim düşüktü. Montaj sonrası acayip memnun kaldım. Anfisiz olarak söylüyorum. İşin içine anfi girerse zaten JBL Sony Pioneer markalarına yönelirsin.
2011 Punto Evo Orjinal Kapı Kolonlarını değiştireceğim fakat araştırıyorum 13 diyen var 16 diyen var tereddütte kaldım 16 cm alıp takmayı düşünüyorum olup olmayacağından emin değilim.
Ayrıca marka olarak ne önerirsiniz tabiki Pıonner ve Sony İnfty bu işin erbabı fakat diğer çok kullanılan uygun markalarda iş görürmü ? örn : Goldmaster gibi ?
Önler 16 cm ; arkalar 13 cm. Fakat istersen kasnak ekleyip arkaları da 16cm yapabilirsin. Eğer güzel bir ses almak istiyorsan Sony XS-GS1621C mid takımını şiddetle öneririm. Orta halli bir anfi ile billur gibi ses alırsın. Daha önce JBL kullanan biri olarak söylüyorum JBL bu mid takımının yanından geçemez. Eğer mid takımını alırsan letgodan çok uyguna düşeş yapabilirsin. Eğer mid takımında daha uygun bir şey istersen yine Sony'nin XS-XB 1621C mid takımına da yönelebilirsin.
Eğer anfisiZ kullanacaksan arka kapıları twitersıZ olandan al; çünkü twitterlı olan daha çok üst sesleri verir yani ince tiz sesleri; twitersız olanlar alt sesi verir yani basları verir. Her iki kapıya da twiterlı takarsan bas sesi adam akıllı alamazsın.
Yani şuan anfi yok ama Anfili kullanıcam.
Yani şuan anfi yok ama Anfili kullanıcam.
anfisiz kesinllikle düzgün ses alamazsın. Mid alacaksan subwofer olmadan tat alamazsın. Eğer bagajın küçülmesini istemiyorsan puntoların orijinal bagaj içi hi-fi sistemi var yani subwoofer'ı internetten letgo veya sahibinden bir tane ikinci el al bagaja monte et mis gibi ses alırsın. Benim araçta orijinal hi-fi sistemi var kullanıyorum çok memnunum. Bendeki sistem hi-fi + her iki kapıda mid + 4 kanallı anfi. Anfiyi alırsan kesinllikle 5 kanallı olsun.