Orijinalini görmek için tıklayınız : puntonun ucuz orijinal parçaları ve diğer açılarla uyumu
Arkadaşlar selamlar daha önce konu açıldı mı bilmiyorum. Puntonun parçaları genel anlamda pahalı o yüzden diğer araçlarda kullanılan ve ucuz parçaları bir başlıkta toplayalım dedim. Bildiğiniz varsa yazarsanız herkez için faydalı olur.
Albeanın yağ karteri
Egeanın bagaj kilidi
12346574523
12/04/2020, 15:27
Linea ile ayni aynaları kullanıyorlar
Opel Corsa D Amortisör Üst Takozu Ruville Marka-Kendi aracımda kullanıyorum.
hurratec
12/04/2020, 17:01
Opel Corsa D Amortisör Üst Takozu Ruville Marka-Kendi aracımda kullanıyorum.
Su aldığında veya bozuk yollarda ses yapma olayı var mı acaba?
Berkcan525
12/04/2020, 18:52
aracın linea ile parçaları hemen hemen aynı. diğer modeller ilede birkaç motor parçası aynıdır. corsa D ile silecek kolları aynı mesela.
linea ile vites halatı uyumlu.
Doblo 4'ün ön emniyet kemer tokaları puntoya uyuyor. Benimki sürekli ötüyordu değiştim düzeldi. Doblo 4'ün orijinal kemer tokası orijinal 90 TL ; yan sanayi serkar Marka 50 tl. Puntonun orijinali emniyet kemer tokası 270 tl ve yan sanayisi yok.
Egeanın tavan tutamakları puntoya sorunsuz uyuyor. Egeanınki 50 tl. Puntonunki 130 tl.
Egeanın tavan tutamakları puntoya sorunsuz uyuyor. Egeanınki 50 tl. Puntonunki 130 tl.
Cok güzel haber benimki kırıktı , ama çoğu egea da fabrika çıkışı tutamak yok bundan dolayi yan sanayi vs çoktur.
Cok güzel haber benimki kırıktı , ama çoğu egea da fabrika çıkışı tutamak yok bundan dolayi yan sanayi vs çoktur.
Hepsi orijinal. Yan sanayi yok emin ol.
Doblo 4'ün ön emniyet kemer tokaları puntoya uyuyor. Benimki sürekli ötüyordu değiştim düzeldi. Doblo 4'ün orijinal kemer tokası orijinal 90 TL ; yan sanayi serkar Marka 50 tl. Puntonun orijinali emniyet kemer tokası 270 tl ve yan sanayisi yok.
Arkadaşlar doblonun emniyet kemeri bazen sapıtıyor tam manasıyla uymadı bilginiz olsun
Su aldığında veya bozuk yollarda ses yapma olayı var mı acaba?
su aldıktan sonra hepsi bozuluyor sonrada ses yapmaya başlıyor su almaması için forumda bir konuda yalıtım olayını detaylı anlatmıştı arkadaşlar.