Orijinalini görmek için tıklayınız : Gpunto 16v 1.4 buji seçimi destek
svsuleymn58
02/04/2020, 18:23
Arkadaşlar aracım Gpunto 1.4 16v starjet motor LPG montajı mevcut. Buji seçimimi nasıl yapmalıyım lütfen yardımcı olun, araç vuruntu yapmaya başladı değiştirmem gerek.
Bende 1.4 8v var geçen ay değiştirdim vuruntu yapmaya başlayınca ngk kullandım içinden çıkanda aynısıydı orijinali ngk sanıyorum bizim Bujilerin
Titanyum falan taktırmadım gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ngk sitesine aracın bilgilerini gir ordan cikan. Modeli almani tavsiye ederim.
Biraz pahalı oluyor ama cok verimli. Araci uzun surey kullanmayacaksan yan sanayi de takabilirsin kisa vadede sorun cikarmaz.
Denso iridyum bujide takabilirsin densonun sitesinden aracına uygun bujiyi bulabilirdin
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
svsuleymn58
18/04/2020, 17:45
ngk iridyum aldım arkadaşlar sağolun. performansta bir farklılık yok. lpg de yapiyordu vuruntu genelde. bujilerde temiz çıktı aslında ama yine de değiştirdim. vuruntu düzeldi.
svsuleymn58
18/04/2020, 17:45
280 TL
ngk iridyum aldım arkadaşlar sağolun. performansta bir farklılık yok. lpg de yapiyordu vuruntu genelde. bujilerde temiz çıktı aslında ama yine de değiştirdim. vuruntu düzeldi.
Yanlış bilmiyorsam iridyum ömrü 90 bindir , aracı uzun süre kullanacaksınız dogru seçim 20 binde bir temizlerseniz 100 bin sorunsuz kulanirsiniz abimin aracında orijinal iridyum buji vardi 100 binde çıkardık ilk yani ömrü cok uzun
svsuleymn58
19/04/2020, 12:25
evet iridyum buji tercih etme sebebim zaten ömrü uzun lpg yıpratmıyor bujileri. ikincisi ateşlemesi standart bujilere göre daha güçlü lpg benzinden zor yandığı için tercih ettim. hayırlısı.