Orijinalini görmek için tıklayınız : Linea 1.4 fire seyir halinde motor ışığı yakma istop etme tüp ışıkları söndürme
vasiyet123
17/03/2020, 18:50
Seyir halindeyken motor arıza ışığı yanıyor. Bir müddet daha gittiğim zaman araba tüp gösterge ışıklarını söndürüyor istop ediyor. Sonra marşı kapatıp yeniden çalıştırdığımda arıza lambası sönüyor araç sıkıntısız gidiyor. Ancak 50, 100 km gittikten sonra tekrar aynı şeyi yapıyor. bazende hiç marş almıyor anahtarı döndürüyorum tık ses geliyor marş basmıyor. 5 dk çalıştıramadığım oluyor. Bilgisayara soktum arıza göstermedi usta ne sıkıntısı var bulamadı. akü falan sağlam. Lütfen yardım edin uzun yola cıkacağım arıza neden kaynaklı olabilir.
Not: 10 bin bakımları yapıldı, yeni teyip taktım. lpg enjektör değiştirdim. tüp ayarı yapılmadı hiç.
feyzullah
19/03/2020, 19:19
Seyir halindeyken motor arıza ışığı yanıyor. Bir müddet daha gittiğim zaman araba tüp gösterge ışıklarını söndürüyor istop ediyor. Sonra marşı kapatıp yeniden çalıştırdığımda arıza lambası sönüyor araç sıkıntısız gidiyor. Ancak 50, 100 km gittikten sonra tekrar aynı şeyi yapıyor. bazende hiç marş almıyor anahtarı döndürüyorum tık ses geliyor marş basmıyor. 5 dk çalıştıramadığım oluyor. Bilgisayara soktum arıza göstermedi usta ne sıkıntısı var bulamadı. akü falan sağlam. Lütfen yardım edin uzun yola cıkacağım arıza neden kaynaklı olabilir.
Not: 10 bin bakımları yapıldı, yeni teyip taktım. lpg enjektör değiştirdim. tüp ayarı yapılmadı hiç.LPG ayarı yapılmadan düzen almaz. Çok iyi ayar şart verim için. Ayarsız kullanımınız, büyük maliyetli hasara sebebiyet verebilir. Geçmiş olsun
SLA-L02 cihazımdan gönderildi
vasiyet123
21/03/2020, 17:47
orjinal bayisinde tüp ayarı yapıldı. Tüp beyni falan her şeyi arızasız cıktı. teyipten kablo cıkmıştı onu taktırdım. Şüpelendiğim herşeyi hallettim. Uzun yolda arıza veriyor. Uzun yolada cıkamdım arıza devam ediyormu bilmiyorum. Şuan devam eden sorunum boştayken stop etmesi.