PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerli otomobilin tanıtım toplantısı ertelendi

Haberci
11/03/2020, 19:35
Yerli otomobilin fabrikasının kuruluşuyla ilgili yarın yapılması planlanan tanıtım toplantısının ertelendiği duyuruldu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, "Türkiye'nin Otomobili"nin fabrikasının kuruluşuna ilişkin çalışmalar kapsamında yarın düzenlenmesi planlanan tanıtım toplantısı ertelendi.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu AŞ'den (TOGG) yapılan açıklamada, TOGG'un 12 Mart'ta Gemlik'te düzenleyeceğini duyurduğu geniş katılımlı "Yeniliğe Yolculuk-Gemlik Buluşması"nı ileri bir tarihte yapmak üzere ertelemeye karar verdiği belirtildi.

Açıklamada, yeni toplantı tarihi hakkında sonraki günlerde bilgilendirme yapılacağı bildirildi.

Kaynak: mynet.com | Haberin devamı... (https://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/yerli-otomobilin-tanitim-toplantisi-ertelendi/390632/)

raulforever
12/03/2020, 09:58
Bu iş b.ka saracak gibi görünüyor da..dur bakalım..

Ozer77
12/03/2020, 10:03
Banada öyle geliyor ama inş hayırlı bişey olur.. gerçi yinede çoğu kişi alamaz ama neyse bi markamız olsa tabikide gururlanırız.

Reiis
12/03/2020, 20:23
Ekonominin iyi olduğu zamanlar parayı betona göm kriz zamanında fabrika yap araba üret üretebilirsen

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi