Orijinalini görmek için tıklayınız : Klima sogutmuyor
tremovski
08/03/2020, 17:35
Punto aracim kaloriferi calisiyor ama klima çalışmıyor. 16 dereceye ayarliyorum ama sogutmuyor bir türlü. Ayarimi yanlış yapiyorum acaba?
umitakyuz
08/03/2020, 17:55
Gazi özelliğini yitirmiştir
GM 8 cihazımdan gönderildi
Gaz kaçmıştır beya kompresör devreye girmiyodur
tremovski
08/03/2020, 19:31
Pahalıya patlar mi?
Gaz ucuzdur.. ama kompresör biraz pahalıdır.
Baktırman lazım belkide sigorta atıktır. İhtimal çok.
umitakyuz
08/03/2020, 20:15
Özerin de söylediği gibi ihtimal çok bir klimaciya gidin bı baksınlar kaçak testine kompresörün yağına ve gazına tek makina ile bakabiliyorlar yüksek ihtimal gazı özellihini yitirmiş yada eksilmistir gönlünü ferah tut 80 150 arası bir masrafı olur
GM 8 cihazımdan gönderildi
Gaz bastıktan sonra yine klima soğutmazsa bilesin ki klima radyatöründe kaçak var ve bu durumda radyatör değişmen gerekecektir. Gaz doldurursan çin işi gaz doldurma soğutma performansını etkiler iyi sağutma yapmaz yani. Gaz dolduracağın yere gazın markasını sor. Özellikle gazın DUPONT marka olmasına özen göster.
raulforever
09/03/2020, 12:02
Punto aracim kaloriferi calisiyor ama klima çalışmıyor. 16 dereceye ayarliyorum ama sogutmuyor bir türlü. Ayarimi yanlış yapiyorum acaba?
istanbul da iseniz önerebileceğim bir usta var klima konusunda. seyrantepe de.
istanbul da iseniz önerebileceğim bir usta var klima konusunda. seyrantepe de.
Yok. Benim de daha önce soğutmuyordu. Kaç yere götürdüm sıkıntı yok dediler gaz basıp gönderiyorlardı. Her testte kaçak yok dediler sonra kendim kontrol ettim aracın alt ızgarasında klima radyotürene baktım radyatörün sol alt köşede ıslaklık vardı. Radyatörün tamiri olmadığından olsa bile randıman vermez ve işçiliğe vereceğin parayı yenisini al. İnternetten 250 tl'ye sipariş verdim kendim ön tamponu söküp kendim değiştim. NOT: aracın ön ızgarasında bakıldığında görünen radyatör soğutma işlemi yapan radyatör değil. Öndeki radyatör klima radyatörü, bir arkasında ise soğutma işlemi yapan radyatör.