Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızdırma rolesini kendim değiştirebilirmiyim
pekarikk
06/03/2020, 21:31
Merhabalar aracım 2007 model Fiat Punto 1.3 multijet aracimin kızdirma bujisi arızası ışığı yandı 4 kızdirma bujisini değiştirdim fakat ışık hala yanmaya devam ediyo yeni taktigim bujilerde sıkıntı yok muhtemelen kızdirma rolesi arızalı nette baktım ama bulamadım acaba bu parça aracın neresinde kendim takabilirmiyim soket vb bişey sanırım bilgisi olan yazarsa sevinirim
pekarikk
14/03/2020, 20:27
Yok mu cevap yazan bilen duyan gören
hurratec
14/03/2020, 21:43
Benim araçta okla gösterdiğim yerde.
36206
pekarikk
15/03/2020, 18:30
Paylaşım için teşekkürler ama benim aracımda o bölgede değil 2007 grande punto multijet 1.3 aracım bilen gören varsa yazarsa sevinirim
pekarikk
15/03/2020, 21:14
ANLAYAN YOK SANIRIM HALBUKİ ÇOK DA BASİT BİR KONU AMA BURADA YAZDIKLARIMIZ İLERİDE AYNI ARIZASI OLAN KİŞİLERE DE YARDIMCI OLUYOR UNUTMAYALIM.
ANLAYAN YOK SANIRIM HALBUKİ ÇOK DA BASİT BİR KONU AMA BURADA YAZDIKLARIMIZ İLERİDE AYNI ARIZASI OLAN KİŞİLERE DE YARDIMCI OLUYOR UNUTMAYALIM.
Kizdrima rolesi ile özel bilgim yok ancak en nihayetinde röle . Değiştirmekte bu zorluk olacağını sanmıyorum bu tarz parcalari internetten değil de parçaci dan alıp tavsiye almanda fayda var alirken bosch marka al mutlaka diğer roleler randiman vermeyebilir. Kolay gelsin
pekarikk
17/03/2020, 16:55
parçanın nerede takılı olduğunu bulamadım belirli bir senden itibaren akü kısmında takılı ama öncesinde nerede olduğu belli olmuyo
parçanın nerede takılı olduğunu bulamadım belirli bir senden itibaren akü kısmında takılı ama öncesinde nerede olduğu belli olmuyo
Nerede olduğuna dair hiç bilginiz yok ise parçaci tarif edebilir onu demek istedim.
Ancak erişilebilir bir yerde olduğundan eminim akü yakinlarini iyi kontrol edin.