Orijinalini görmek için tıklayınız : KM yanıp sönüyor
tremovski
11/02/2020, 15:53
Arkadaslar Merhaba, bugün sanayiye gittim. Akü sorunu vardı aküyu yeniledik, yag ,filtre falan degistirdik. Her sey iyi güzel ama şu km sayaci yanip sönüyor. Ustaya sordum bilgisayara bagladilar km yi sifirladilar ama gene de yanıp sönme geçmedi. Büyük bir sorun değil ama rahatsız edici. Bana bir fikir verin lütfen
volkan1065
11/02/2020, 15:56
Akü değiştirildikten sonra saat tarih ayarını yaptınmı. Araçta çalışmayan bir sey varmı. Özellikle blueme falan varsa kontrol et çalışıyormu. Birde araca takviye yaptınızmı. SOn olarak aracın kutup başını sök yarım saat bekle tak saat tarhi ayarını yap yine devam ederse bilgisayar ile bakıp hata kodunu öğrenmek lazım.
tremovski
11/02/2020, 15:58
Akü değiştirildikten sonra saat tarih ayarını yaptınmı. Araçta çalışmayan bir sey varmı. Özellikle blueme falan varsa kontrol et çalışıyormu. Birde araca takviye yaptınızmı. SOn olarak aracın kutup başını sök yarım saat bekle tak saat tarhi ayarını yap yine devam ederse bilgisayar ile bakıp hata kodunu öğrenmek lazım.
Saat tarij ayarını falan yaptik. Blue me yi nasil kontrol edebilirim calisip calismadigini?
volkan1065
11/02/2020, 16:11
direksiyondaki simgesine baınca zaten uyarı sesini verir. Aracınzıda varmı blueme
tremovski
11/02/2020, 16:15
Var , windows tuşu var direksiyonda iste. Deneyip yazacagim hocam