Orijinalini görmek için tıklayınız : yalancı çukur:)
zavallı adamlar ne yapsınlar orjinali olmayınca yalandan olanını yapmışlar,bize gelse bunlar sürekli kaza yaparlar,bizim çukurları da yalan zannederler,halbuki hepsi gerçek,hatta bizde çukur olmayan yer yok,bizde tersinden yalancı düz yol mu yapsak acaba:)
quixotic2
05/02/2008, 16:41
süper :D
üzümcü petrol
05/02/2008, 16:45
güzelmiş
pardon söylemeyi unuttum,gerçi anlamışsınızdır,bunlar hız kesmek için alınmış bir önlemmiş,ama bence ayrıca kazaya davetiye de çıkarır:)
Evet bizde de çukurların üzerine düzgün asfalt resmi kaplasınlar :D
bence kesinlikle iyi düşünülmüş bir şey tümsek yada köprücük koymalarından iyidir .Hiç değilse araca zarar vermez.. her yöne sermişlerki manevra yapıpta kazaya davetiye çıkarmasın diye düz bir zemin olmayınca iste istemez yavaşlanacaktır...
quixotic2
05/02/2008, 19:31
yok yok biz hala standart dışı setlerle bu olayları çözmeye devam ediyoruz.
cok super yaaa, yabancı ulkede adamlar çukurlara hasret bizim ulkemizde ise kakılı var:) çok şansılıyız yaw...:D
Fethiye'ye girerken yol kenarında bekleyen birebir boyuttaki 2 adet polis ekibi otosu tini aklıma getirdi şimdi. Bizde de bu tür şeylere kafa çalışıyor bazen :D
yok yok biz hala standart dışı setlerle bu olayları çözmeye devam ediyoruz.
Çok haklısın ama bizim insanımız da yaya geçidinde gaza basar, okul kapılarının önünden geçerken gaza basar, hastanenin önünden geçerken korna çalar. Bu zihniyetlere daha yöntemler olmuyor malesef, bizim gibilerinde gereksiz yere amortisörleri zarar görüyor kasislerden geçerken, veya yavaşlayınca arkadaki aracın çarpmasıyla karşı karşıya kalıyoruz.
üzümcü petrol
05/02/2008, 22:36
geçen keçiörene bi yere gittim gitmez olaydım herif baraj gibi hız kesen yapmış
Gaz kesmeyip çukurdan kaçmak için sağa yada sola manevra yapanı bir düşünürmüsünüz?
Biz Türklere böyle şeyler uymaz,gerçi benim birader için fark etmez o her çukuru doldurmak için and içmiş bir kere;))
quixotic2
06/02/2008, 14:46
Çok haklısın ama bizim insanımız da yaya geçidinde gaza basar, okul kapılarının önünden geçerken gaza basar, hastanenin önünden geçerken korna çalar. Bu zihniyetlere daha yöntemler olmuyor malesef, bizim gibilerinde gereksiz yere amortisörleri zarar görüyor kasislerden geçerken, veya yavaşlayınca arkadaki aracın çarpmasıyla karşı karşıya kalıyoruz.
eeee burası Türkiye. Lastik değiştirmeyi bile bilmeyen adama ehliyet verirsen. Derslere bile katılmayan adama ehliyet verirsen. İnsan haklarına saygı duymayan adama ehliyet verirsen sonuç bu. Malesef üzülerek söylüyorum bunu Türkiyede ehliyetler sürücü kurslarından değil kasaplardan veriliyor. Bizim gibi araba kullanan insan sayısı çok az ve az olmasının yanı sıra bir süre sonra yeter artık hep biz uyuyoruz kurallara enayimiyiz diye isyanlar başlıyor.
Bizde adam onun sahte olduğunu anlarsa yerden söküp kendi kapısının önüne koyar,kimse hızlı gitmesin diye;kısaca o aldatmaca 24 saatini doldurmadan tüm türkiyeyi dolaşır.
quixotic2
06/02/2008, 15:57
Bizde adam onun sahte olduğunu anlarsa yerden söküp kendi kapısının önüne koyar,kimse hızlı gitmesin diye;kısaca o aldatmaca 24 saatini doldurmadan tüm türkiyeyi dolaşır.
haklısın vallahi. ben kar yağmadan önce otoban kenarlarına konan çuval tuzları kapısının önüne dökmek için çalanları biliyorum. hatta haberlere bile konu olmuştu. bunlarda çalınır yani. uzun sürmez. biz yine standart dışı setlerimize devam edelim.
üzümcü petrol
06/02/2008, 16:42
aynen aslı hanıma katılıyorum
bence bunlar cukurlara setlere hasret kalmışlar resimlerle özlem gideriyorlar.
aslında bizim burdan iski,tek,ptt den eleman gönderelelim 1 günde her yeri cukur acarlar.:D:D