Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selam
üzümcü petrol
05/02/2008, 14:25
ben ankaradan mehmet kalender 20 yaşındayım benzinlik sahibiyim bir Range rover sport HSE kullanıcısıyım 34 up 3657 ve bi de küçük arabam olsun istedim o yüzden tjet sport punto yada tjet bravo almak istiyorum buraya buranın eski bir üyesi benim aradığım cevabı burda bulacağımı söyledi tekrardan merhaba
06kaymak
05/02/2008, 15:56
hosgeldiniz...aktif olmaniz dilegi ile....
hoş geldin arkardaşım,allahın şanslı kullarındanmışsın,senin yaşında benim bir spor bisikletim vardı,acayip de mutlu olmuştum.neyse,tjet konusunda bilgim yok,arkadaşlar ayrıntılı yazarlar ama ben genel olarak gr puntoyla ilgili görüşümü belirteyim.aslında en güzeli bi test sürüşü yapman.ama benim tecrübelerime göre istediğin küçük sınıf arabaların içinde gr puntodan daha keyiflisi ve konforlusu yok.örn.arabayı aldığımdan beri hanıma pek kullandırtmıyodum,aslında kendisi iyi şöfördür,denk gelmedi kullanmamıştı,geçenlerde işe bırakmak için ben kalkamadım,kendisi gitti arabayla,akşama bana "bana neden kullandırmadığını anladım,bi daha sen rüyanda görürsün arabayı" dedi,yani çok keyif almış,sen yine de bi test sürüşü yap bence,
quixotic2
05/02/2008, 16:15
aramıza hoşgeldin Mehmet :D
üzümcü petrol
05/02/2008, 16:36
hoş geldin arkardaşım,allahın şanslı kullarındanmışsın,senin yaşında benim bir spor bisikletim vardı,acayip de mutlu olmuştum.neyse,tjet konusunda bilgim yok,arkadaşlar ayrıntılı yazarlar ama ben genel olarak gr puntoyla ilgili görüşümü belirteyim.aslında en güzeli bi test sürüşü yapman.ama benim tecrübelerime göre istediğin küçük sınıf arabaların içinde gr puntodan daha keyiflisi ve konforlusu yok.örn.arabayı aldığımdan beri hanıma pek kullandırtmıyodum,aslında kendisi iyi şöfördür,denk gelmedi kullanmamıştı,geçenlerde işe bırakmak için ben kalkamadım,kendisi gitti arabayla,akşama bana "bana neden kullandırmadığını anladım,bi daha sen rüyanda görürsün arabayı" dedi,yani çok keyif almış,sen yine de bi test sürüşü yap bence,
aslanda benim seat leon vardı 2007 yeni kasa siyah arabayı perte çıkarınca rangeyi aldım şimdi yeniden küçük bir araba almak istiyorum ve kararımı verdim kesin grandepunto olacak bu araç
Hoş geldin mehmet range den sonra biraz durgun gibi gelebilir ama alacaksan t-jet almanı tavsiye ederim
üzümcü petrol
05/02/2008, 18:11
bakalım abiyle konuşayım belki 1.9 getirtirim bana bu araba artık eskidi dedim bide küçük alayım inşallah doğru arabayı alırım
erdiyilmaz
05/02/2008, 18:28
hoşgeLdiniz, keyifLi forumLar.
hoş geldin mehmet tjet alsanız super olur..
verdiginiz linkte bir sorun var bakarsanız sevinirim
saygılar...
Radiance
05/02/2008, 22:02
Hoşgeldiniz. Yakıt fiyatlarına zam gelmesinden rahatsız olmayan tek sektör heralde sizinkidir.
bahcelili_ali
05/02/2008, 22:07
dostum hoş geldin..
işine karışmak gibi olmasın ama range kullanan biri fiat arabasına benim bildiğim binmez. ufak z3 mini z4 bmw1 yada 3 serisi araba kullanır gibime gelio. tabi zevk range'den inip punto alıp kullanmak. Şimdiden hayırlı olsun diyelim
İbrahimKC
05/02/2008, 22:12
MEhmet aramıza hoşgeldin..
İl isimleri ve plakalardan kafam karıştı valla.
Benzinliğiniz Ankara mı.?.Bildigimiz birilerinden yakıt alalım bundan sonra..
üzümcü petrol
05/02/2008, 22:24
ankarada aştinin içinde alamazsınız ama izmirde bisan fabrikasının önünde energy ordan alabilirsiniz eski üyeniz ın dayısıyla benim peder ortak bende 'ın arabasını görünce punto aklıma düştü o da bu siteyi önerdi 1-2 ya önce ama iş yoğunluğundan bakamamıştım kararımı verdim 1,4 tjet gp yi alıyorum;)
@ radiance
kardaş bizimde etkilendiğimiz oluyo nakliyesi kamyonların bakımı tüpraş çıkışyındak zam vs.vs.
hoşgeldiniz
aktif formlar
hoşgeldiniz, aradığınınz cewaplar bu forumda.. :)
üzümcü petrol
06/02/2008, 17:24
hoşbulduk