Orijinalini görmek için tıklayınız : Egsozdan gelen kötü koku
Merhaba,
Aracımın egzozundan oldukça keskin bir koku geliyor.Araç rölantide çalışırken koku oldukça belirgin.rahatsız edici seviyede.uzun süre kullanınca da koku kesilmiyor.multijet araç.2013 model euro 5.158 binde.Pdf kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum.Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
Partikül filtresinden gelen çiğ yakıt kokusudur muhtemelen. Ben bu koku için servise gitmiştim gelir demişlerdi uzun yol yüksek devir kullanırsan bir nebze kesilir ama daha çok kısa mesafe kullanılıyorsa bu koku gitmez. Temizliğe giriyorsa araç ara ara sorun yoktur devam edin.
yakıt kokusu gibi değil sanki.Çok daha keskin asit kokusu gibi.son zamanlarda arttı.Aracı malum ş.içi kullanıyoruz mecburen.Demek aracın canı uzun yol gitmek istiyor belli oldu :)
aynı kokudan bahsediyoruz kötü bir koku gerçekten ben alıştım takmıyorum ona artık :)
Merhaba aynisini bende yasamistim 2ay once. 2012 1.3 60.000de arabam. Servis egr tikanmistir dedi. Bi sure devirli kullan gecer dedi bende s.ici kullaniyorum genelde. 3500-5000 devirde kullandim 2 gunde gecmisti. Zaten belli bir sure sonra yogun beyaz duman atmaya basliyor ozaman kesilmisti. Yada araci manuele alip durdugunuz yerden ani hizlanmalar yapabilirsiniz 1. Viteste demisti. Denedim gercektende temizlendi ve koku gitti
deneyeyim bende.teşekkürler.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.