Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dualogic sanzıman hk

cem35
25/10/2019, 08:53
Arkadaşlar merhaba.2014 model 1.2 otomatik fiat 500 le aranıza katıldım.
arabadan memnunum fakat vites geçişlerinde otomatikteyken çık ,çıkırt gibi sesler duyuyorum(çok hafif) yoldayken.aynı sesin daha güçlüsünü geri vitese takarken de duyuyorum
araştırdım fakat bulamadım. bu ses normal midir? yoksa sanzımanla alakalı bir durum mu söz konusu?
Ayrıca araç direksiyonu krem rengi oldugu için kimi yerlerinde soyulmalar var noktalar halinde direksiyon siyahlıkları görünüyor.bunu da nasıl kapatabiliri.
iyi forumlar.

metay51
25/10/2019, 15:57
Selamlar ,

Bu ses yarı otomatik şanzımanlarda normal bir durum. Garç garç moduna geçmediği sürece sıkıntı yok. Şahsi önerim dualogic viteslerimiz narin olduğundan dolayı şanzıman ve robotik yağlarını ve baskı balatanızı bir ara kontrol ettiriniz. (Eğer bununla alakalı daha önce bir takip yapmadıysanız)

cem35
30/10/2019, 12:04
Cevap icin cok tesekkur ederim. aynen dogru dedin ozellikle robotik yagi kontrol ettirmek de fayda var. ayrica ilk calistirmadan kapiyi acinca cirrr diye , calistirirken cirrr diye sesler de geliyor. Bu da robotik sanziman caliscagini anlayip onden yag pompalama sesiymis. Bu konu da bilgin var midir? Dsg den buna gectim o yuzden degisik durumlar kafama takiliyor.bilgilendirme icin sagol. Iyi forumlar 😊

cmhrky
30/10/2019, 12:44
Dualogic ile ilgili detaylar için kullanım klavuzunu okumanızı tavsiye ederim. Fiat sitesinden indirebilirsiniz.

cem35
30/10/2019, 14:39
Cok tesekkurler bakacagim hemen.