PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : City Mode ve direksiyon yumusakligi

lord21
28/09/2019, 16:50
Yeni punto aldim. city modunda direksiyon cok yumusamiyor. siti modu devre disi ile devredeyken durmus haldeki denememde, direksiyon sertliginde pek degisiklik yok. Ama ayni araba arkadasta var. Direksiyonu oldukca yumusuyor. Bende ariza lambasi v.s yanmiyor. Elektirikciye goturdum biz anlamiyoruz dediler. ustaya goturdum oda anlamadi. Basina gelen varsa nereye gitti? Yada örnek varmi ustaya gidince şunu yap duzelsin diyebilecegim bir done varmi elimizde?

Alikeskin
28/09/2019, 17:35
Yeni punto aldim. city modunda direksiyon cok yumusamiyor. siti modu devre disi ile devredeyken durmus haldeki denememde, direksiyon sertliginde pek degisiklik yok. Ama ayni araba arkadasta var. Direksiyonu oldukca yumusuyor. Bende ariza lambasi v.s yanmiyor. Elektirikciye goturdum biz anlamiyoruz dediler. ustaya goturdum oda anlamadi. Basina gelen varsa nereye gitti? Yada örnek varmi ustaya gidince şunu yap duzelsin diyebilecegim bir done varmi elimizde?Sehir neresi

lord21
28/09/2019, 18:30
Mardin.

lord21
29/09/2019, 19:02
Arkadaslar direksiyondaki hava yastigini airbagcide tamir ettirdim. bunun icinde fazla kablo var deyip kesti. bununla alakali olabilirmi? yoksa kablolar bunu yapmazmi? yada city motorunun devreye girip girmedigini nasil anlariz. bu haliyle dogan şahin hidrolik direksonu gibi.

Castell
29/09/2019, 21:04
City motorunuz arızalı gibi... araç ikinci el ise eski sahibine bir danışın.. arıza lambasını bilgisayara bağlatıp söndürtmüş olabilir belki... yetkili servise bir göstermenizi tavsiye ederim...

bunverdi
30/09/2019, 21:07
Arkadaslar direksiyondaki hava yastigini airbagcide tamir ettirdim. bunun icinde fazla kablo var deyip kesti. bununla alakali olabilirmi? yoksa kablolar bunu yapmazmi? yada city motorunun devreye girip girmedigini nasil anlariz. bu haliyle dogan şahin hidrolik direksonu gibi.

Fazla kablo? Üreticiler zaten kabloyu bol bulduğu için arabaya fazla fazla döşüyor herhalde! Keşke kestirmeseydiniz.