Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Punto Evo 1.4 fire active otomatik vites hakkında bir soru.
Arkadaşlar selamlar,
Aracımı yeni aldım. Size sormak istediğim bir kac soru var.
1 - otomatik viteste giderken manuele almadan vites arttirmam sorun yaratır mı? Bunu sormanın nedeni 3. Vitese bazen geç geçiyor .
2- ilk kalkista yada isiklarda dur kalklarda araç zaman zaman sanki tekliyor minik minik ileri geri atmalar yaşıyorum bu bir sorunmudur?
3- vites geçiş ayarlari seeviste yapılıyor mu ?
2015 civic otomarikten sonra bir garip geldi.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
ONEPLUS A6010 cihazımdan gönderildi
volkan1065
16/09/2019, 08:45
Aracınız hayırlı olsun.
Araç yarı otomatik robotlu sistem olduğu için CİVİC teki kararlıktaki bir vites geçiş durumu beklmeyin. Kitapçıkta manuel kullanma şekli ne ise o şekilde kullanın.
Vites için serviste kalibrasyon yapılır ama yine dediğim gibi CİVİC gibi asla olmaz. Özellikle yavaşlarken vites düşümünde hafifsallamalar ve çat sesleri duyarsınız. Yada hızlanmada size göre vites değişim devir oranı geçer ama araç vitesi biraz daha yüksek devirde geçirir. Bu aracın otomatik şekli bu.
Araçta LPG varmı.
Aracınız hayırlı olsun.
Araç yarı otomatik robotlu sistem olduğu için CİVİC teki kararlıktaki bir vites geçiş durumu beklmeyin. Kitapçıkta manuel kullanma şekli ne ise o şekilde kullanın.
Vites için serviste kalibrasyon yapılır ama yine dediğim gibi CİVİC gibi asla olmaz. Özellikle yavaşlarken vites düşümünde hafifsallamalar ve çat sesleri duyarsınız. Yada hızlanmada size göre vites değişim devir oranı geçer ama araç vitesi biraz daha yüksek devirde geçirir. Bu aracın otomatik şekli bu.
Araçta LPG varmı.Gecikme için kusura bakmayın hocam.
Civic performansı beklemiyorum şehir içi isimi görsün yeter.
Lpg yok hocam.
Sadece içim rahat etsin diye resmi fiat servisine götürsem mi yoksa iyi bir ustaya genel kontrol yaptırsam mı kararsız kaldım bu sorularım için. Sonra Aklıma sizlere danışarak hareket etmek geldi.
ONEPLUS A6010 cihazımdan gönderildi