Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp Karti Bastiriyoruz.
"Ben Pazar günü bi dağıtım düşünüyorum. Kozyatağı Carrefour civarında."
saat kacta ?????
:)
ok.........
orda olucam, 12,00 iii bi saat....
O vakit kesinleştirelim. Yarın Maviş Maslaktan alıcak kartları ve Ankara -İzmir i gönderecek. Bana da İstanbulu C.tesi verecek. Pazar da ben Koz yatağı Carrefour da 12:00 de gelen arkadaşlara elden kartlarını dağıtıcam. Gelemeyecek varsa adresini atsın bana kagolayayım.
Gokhan Ben Mersindeyim Abi Ya:d
Izmir Yazmissin..
Adres Istersen Iletiyim..?
yada kartımda ızmır yazsın ama mersıne yollasın lutfen gokhan eger oluyorsa?
gökhan ben yalanım biliyosun nası yapıcaz o işi ?
gökhanım, şayet carrefoura gelemezsem akşama doğru sana uğrar ve alırım.
telefonlaşırız.
shoparr_
08/03/2007, 11:00
Şifre aldım ama işbankası internet şubesi ile başım belaya girdi.Bİgilerim doğrulanmıyor işlem yapamıyorum.Parayı Gökhan a ulaştırabilecek iş bankası hesabı olan bi dostum varsa ben daha fazla kafayı yemeden yardımcı olsa ben ona havale yapsam.o iletse uyar mı?erdi falan iş bankasıydı hesabın;)varsa yardımcı olacak hesap numarasını bildirsin dostlarım
https://i73.photobucket.com/albums/i222//DSC00184.jpg
https://i73.photobucket.com/albums/i222//DSC00183.jpg
Arkadaşlar fotoğraflarda pek iyi görünmüyor lakin Maviş pek güzel olmuş dedi. Ankara ve İzmir yola çıktı kargo ile. Pazar günü saat 12:00 de Kozyatağı Carrefour da olanlara elden dağıtım yapılacaktır. Benim Tel: 0533 211 17 26
Mehmet D.
08/03/2007, 13:35
Selam
İstanbul da Avrupa yakası için birşeyler yapabilirmiyiz yani kart dağıtımı için
karşıya hem biraz yabancıyım hemde uzak bi fikriniz varmı acaba...?
Teşekkürler....
Selam
İstanbul da Avrupa yakası için birşeyler yapabilirmiyiz yani kart dağıtımı için
karşıya hem biraz yabancıyım hemde uzak bi fikriniz varmı acaba...?
Teşekkürler....
avrupa yakasındakiler benden kartlarını alabilirler
ben Nişantasında çalısıyorum büyükcekmecede oturuyorum hergün büyükcekmeceye gitmiyorum ama işi bana yakın olanlara elden verebilirim
Arkadaşlar Avrupa yakasında dağıtması için bi gönüllüye ihtiyaacımız var. Şu anda kartlar Mavişte ama maviş hafta sonu müsait olmayacak. Kaan ve Yıldıray da müsait değil. Bir cengaver arkadaşın Mavişten kartları alıp avrupada düzenleyeceği ufak bi buluşmada dağıtması laızm. TAbi avrupada kimler var isim belirtirsek iyi olur.
PuNToGiRL
08/03/2007, 13:51
gökhan abi bana kargo ile gönderceksiniz dimi?
nezaman adres vereyim?
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA
AWD- AVRUPA
Bgrays- AVRUPA
Caglar
ceycaz
CivcivX
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU
gökhan abi bana kargo ile gönderceksiniz dimi?
nezaman adres vereyim?
Tabi tabi. Hemen yolla adresi P.tesi çıkarayım kargoyu.
abi ben sana özelden attım bi kaç gün önce, adresimi aldın mı bi sorun var mı ?????
grande06
08/03/2007, 16:00
bişi sorcam buluşma 1 de birmot ta değilmi ark daşlar
bişi sorcam buluşma 1 de birmot ta değilmi ark daşlar
Buluşma evet o saatte fakat bu konu başlığı farklı.
Lütfen ilgili yerden soru yada cevap yazalım :ok: .Bu arada hoş geldin...
Ee Avrupa için bi gönüllü yok mu? Büyük şehrin büyük derdi oluyo işte Ankara'lı arkadaşlar. Öyle sizinki gibi şurda buluşalım gidelim diye kestirip atamıyoruz. (Şimdi burda bi Ankara- İstanbul -İzmir geyii başlatayım) hehe
aciliyet yoksa beylikdüzü grubu benden alabilir Nişantaşı bölgesinde olanlarda aksam iş çıkışı 7 gibi elden verebilirim
kartlar güzel olmuş gökhan.
senin de mavişin de eline, koluna, yüreğine sağlık.
Ee Avrupa için bi gönüllü yok mu? Büyük şehrin büyük derdi oluyo işte Ankara'lı arkadaşlar. Öyle sizinki gibi şurda buluşalım gidelim diye kestirip atamıyoruz. (Şimdi burda bi Ankara- İstanbul -İzmir geyii başlatayım) hehe
Gökhan bizim iş yeri avrupa yakasında ( Mertlerin tükanın karşısında :) cadde üzerinde ) avrupa yakasının kartlarını gelemeyen arkadaşlar için hafta sonu ben alabilrim senden, pazartesinden itibarende mağzadan arkadaşlar gelip benden alabilirler?
Afiyet olsun.. :) bi de avrupa gönüllüsü bulsak içim rahat edicek. Bana sanki bu site için toplasan 10 kişi uğraşıyoruz kendi kendimize gibi geliyor bazen...
Absoluit
08/03/2007, 16:49
eline sağlık üstad.kolay gelsin
Abi Maviş de zaten hali hazırda kartlar. O da iş çıkışı nişantaşı ve beylikdüzü olmak üzere iki yerde verebilirim diyor. Bana bugün yarın mavişten alıp pazara Avrupa yakasında dağıtıcak adam lazım.
Abi Maviş de zaten hali hazırda kartlar. O da iş çıkışı nişantaşı ve beylikdüzü olmak üzere iki yerde verebilirim diyor. Bana bugün yarın mavişten alıp pazara Avrupa yakasında dağıtıcak adam lazım.
ok benimki teklifti :)
shoparr_
08/03/2007, 17:10
bana yardımcı olcak biri yok mu
Emre . İstanbul dışı bana adresini özelden atıyor. Bende ptesi kargoluyorum.
shoparr_
08/03/2007, 17:14
Gökhan yahu ben sana özelden atayım ama ücreti ödemedim.ödeyemedim.internet şubesi sorun yarattı.yapıkrediye nasıl göndereceğim bulamadım.iş bankasından havale yapayım netmatikten ama iş bankası hesabı olan biri gerek o sana yönlendirse.?
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA Pazar akşam elden alacak.
AWD- AVRUPA Bende kalacak daha sonra alacak.
Bgrays- AVRUPA
Caglar - ANADOLU
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU Carrefoura gelecek
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA Halihazırda kartı elinde :)
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU (E ben dağıtıcam zaten)
gökhan pazargünü buluşmaya gelemessem bizim oralara yine yolun düşerse senden alabilirim. ama büyük ihtimal gelmeye çalışcam
Alpcak - ANADOLU
Bgrays- AVRUPA
Caglar - ANADOLU
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
KARAGÜMRÜKLÜ
Lewent
lithium
Mehmet D- AVRUPA
Serhate- AVRUPA
Bende gelirim carrefoura
Alpcak - ANADOLU
Bgrays- AVRUPA
Caglar - ANADOLU Carrefoura Gelecek.
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
KARAGÜMRÜKLÜ
Lewent
lithium
Mehmet D- AVRUPA
Serhate- AVRUPA
abı mavıs bızım tarafı mı dagıtacak ?
gelir dağıtırım o tarafı ona göre şışşş
"" ben de Awrupa yakasındayım ahpap... Anladığım kadarıyla benim kart "maviş" te! Özel' den görüşelim olmazsa, belki birini yollarım o tarafa.
https://i73.photobucket.com/albums/i222//kartlar-1.jpg
Arkadaşlar Dün akşam Maviş sürpriz bir şekilde Anadolu yakasına geçti. Bende ondan tüm kartları aldım. Bu arada kartlar süper olmuş. Çok karizmatik duruyor. Hiç öyle okul kimlik kartı gibi olmamış. Gayet profesyonel. Şimdilik plan şöyle görünüyor. Burada bu gün bir liste oluşturalım. Avrupada oturan arkaşaları belirleyelim. Bende onların kartlarını Pazar günü Çağlar'a vereyim. Çağların işyeri Karaköy'de Perşembe pazarında. İsteyen arkadaşlar iş saatinde orada isteyenler Çağlarla ayarlayıp bir yerde buluşup alabilirler. Şimdilik Saat 12:00 da Kozyatağı Carrefour da olacaklar aşağıdaki gibidir. Bu arada bendeki kartları P.tesi kargoya vericem. Hafta sonu karışıklık olmasın diye. Adres göndermeyen göndersin.
Alpcak (Gün içinde benden alacak-Carrefoura gelmeye çalışacak)
Bgrays- MAVİŞ TE
Caglar - ANADOLU Carrefoura Gelecek.
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- MAVİŞTE
Erdem53- Gün içinde Benden Alacak.
- Carrefoura gelecek
Flu- AVRUPA
gigi
KARAGÜMRÜKLÜ
Lewent
lithium
Mehmet D- AVRUPA
searchandrescue
09/03/2007, 11:02
emeği geçen herkese teşekkürler
abi eline emeğine sağlık süper olmuş
ghost rider
09/03/2007, 11:12
gerçekten emeği geçen herkese bende çoookk teşekkür ederim,harika bir ahenk içersinde hergeçen gün daha güzel oluyor,sıra geldi büyük bir buluşmaya...
aha ortadaki benim :D elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel gözüküyorlar ama asıl iş şimdi başlıyo bu kartların bi işe yaraması lazım servislerle oto aksesuarcılarla konuşup bu kartlara özel indirim anlaşması yapılması lazım
Gerçekten kartlar çok güzel olmuş emeği geçen herkese tekrar teşekkürler
emekleriniz için çok teşekkür ederiz..
Ewet, güzel görünüyorlar :ok: emeği geçenlere teşekkürler...
süper :) çok beğendim, tekrar ellerine sağlık Gökhan, ben de Çağlardan alabilirim iş yerimiz yakın, ya da Yıldıraya da verebilirsin. Pazar çalışmasaydım kesin gelirdim.
FLU Yıldırayla az önce konuştum. Vana gidişi Pazara alınmış. O yüzden onunkini de seninki ve Serhatınki ile Çağlara vericem. Bu arada Avrupa da kimlerin oturduğunu hala netleştirebilmiş değiliz. Yarın çalışmıycam. O yüzden bu gün liste belli olursa sevinirim. (Eve İnternet bağlantısı kurmadım.) Ona göre Çağlara veriyim kartlarınızı .
Alpcak (Gün içinde benden alacak-Carrefoura gelmeye çalışacak)
- AVRUPA ÇAĞLARDAN ALACAK
AWD- Bende kalacak daha sonra alacak.
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Erdem53- Gün içinde Benden Alacak.
- ANADOLU Carrefoura gelecek
Flu- AVRUPA ÇAĞLARDAN ALACAK
gigi
KARAGÜMRÜKLÜ
Lewent
lithium
Mehmet D- AVRUPA
Gökhan abi o nasıl bir karizmadır yahu,eline emeğine sağlık birader...
emeği geçen herkese teşekkürler kartlar gerçekten çok güzel görünüyor.
Benden kartları alacak arkadaşlar bana özelden adreslerini gonderirse benim servis arabalarım var 2 ad, gün icinde ist anadolu ve avrupa yakasını dolaşıyor, uygun adresler olduğu taktirde bu şekildede bi dağıtım söz konusu olabalir????
çağlarcım, benimkini, hülya ve serhatınkini anadolu ajansına gönderebilirsin.
zarfın üzerine grandepunto üye kartları yazar ve medine taşdelen adına nuruosmaniyedeki anadolu ajansına gönderebilirsin.
teşekkür ederim.
çağlarcım, benimkini, hülya ve serhatınkini anadolu ajansına gönderebilirsin.
zarfın üzerine grandepunto üye kartları yazar ve medine taşdelen adına nuruosmaniyedeki anadolu ajansına gönderebilirsin.
teşekkür ederim.
Yıldıray kardesimmm nedemek pazartesi kartlar sizdeee ? bana çok yakın bi adress:)
Yıldıray kardesimmm nedemek pazartesi kartlar sizdeee ? bana çok yakın bi adress:)
Teşekkürler Çağlar, pazartesi AA'da olucam, gelirsen seni de beklerim :ok:
Teşekkürler Çağlar, pazartesi AA'da olucam, gelirsen seni de beklerim :ok:
Teklifin tşk.ler sanırım ben gelemem ama arkadaşlar ile gönderebilriim, malummm iş var:(
Pazar Günü Saat 12:00 de KOZYATAĞI Carrefour da olacağım. Cep : 0533 211 17 26 henüz liste oluşmadığından beni o saate kadar arayan arkadaşlara kartlarını vericem. Diğer arkadaşlar CAGLAR ile temasa geçebilirler.
İkinci bir liste oluşturuyorum. 10-15 kişi toplanırsa ikinci parti kartlarımızı bastırabilirim. Bana fotoğraf yollayın.
Mehmet D.
09/03/2007, 23:17
Ben nasıl alabalirim Gp kartımı c.tesi 5 den sonra veya pazar günü zamanım olur. Avrupa yakası buluşma gibi bi şey kart dağıtım için söz konusumu benim adres: Küçükçekmece-Halkalı dayım arkadaşlar...
barraquda
10/03/2007, 09:32
selam...özelden adresimi gönderdim..pazartesimi kargoya vereceksin?
İbrahimKC
11/03/2007, 00:56
ellerine saglık kartlar çok güzel olsun...
Bugün birde kartlarıda alacaktık değil mi ?
SÜPER :bigdance2: :bigdance2: :bigdance2: :bigdance2: :bigdance2:
erdiyilmaz
11/03/2007, 21:16
Serhat SİPAHİOĞLU
Umut ERGİN
Yaşar KANBER
Yaser YILDIRIM
Ali KemaL METİN
üye kimLikLeriniz bendedir. bir şekiLde irtibat kuraLım.
kardeş kargoyla gönderebilir misin????
Kartımı aldım çok güzel olmuş eline sağlık gökhan
İSTANBULDA Kart Dağıtımı Yaptım. Kargo ile isteyen arkadaşlar bana adres atsın. Bu gün göndereyim.
https://i73.photobucket.com/albums/i222//IMG_0674.jpg
Soldan sağa ;
- Alpcak - Kadoku - Oracle - Kkaan - Caglar - Karagümrüklü - Baracuda
https://i73.photobucket.com/albums/i222//IMG_0660.jpg
Arkadaşlar 69 adet Kartı bastırıp dağıtımlarına başladık. İkinci bir liste oluşturup (10 kişi faln yeterli bastırmam için) baskıya geçelim tekrar diyorum. İsteyen arkadaşlar bana fotoğraf yollasınlar. Ben ufak bi liste yapayım. Paraları artık Ozzy ye yatırıyorsunuz. Hadi bakalım, Kart isteyenler ikinci fırsat günleri başladı.
Eline sağlık Gökhan, güzel olmuş kartlar!
Bu arada kart işine lütfen ilgi gösterelim arkadaşlar! Dünkü buluşmada Saim Bey (Y.Mahalle Birmot-Şube Müdürü), Türkiye'deki tüm Birmot'larda, kartını gösterenlere indirim yapılması için çalıştığını söyledi!..
herkese selam,
Ben bu kart işine çok geç bakabildim, youndum kusura bakmayın arkadaşlar. son olarak karar verilen kartın linkini atabilir misin ? formun canı çıkmış 16 sayfa olmuş ilk 5 sayfayı okudum ama bitecek gibi görünmüyordu, ben de anlamsız sorular sormayım diye linki alıyım diyorum. ama yine de bikaç anlamsız sorum var, ücret ne kadar ve hangi hesaba yatırılıyor. bir de kan grubu ilk sayfalarda atılan linkte birinci kartta göremedim, yazacak mı? son soru kart arabanın renginde olabiliyor mu yoksa sadece fix kart mı? ikisi de uyar sadece araba rengi biraz daha hoş olur gibi geldi ama eğer bir fikir birliği varsa ben kıllık yapmam, uyarım.
Saygılar.
13. sayfada aşağılarda kartın bitmiş hali var. Ödemeler imzamda yazan adrese gidiyor. Tek yapacağın fotoğrafını @grandepuntotr.com a yollaman
Aşağıdaki listeyi Kargoya verdim. Yarın ellerinde olur. Mümkün mertebe yerimizde olmaya gayret edelim.
1- Kaan KAYA
2- Ahmet Gündoğdu - Tekirdağ
3- CEyhun Sel - İst
4- CAn Gökçe - Gebze
5- Mehmet ATLI - Kadıköy
6- Vedat Ulaş - Adapazarı
8- Emre Ayvaz - Eskişehir.
9 - M. Bülent Atasoy - Antalya
10- Demirhan Demirbağ- İst
11- Umut Somyürek - Denizli
shoparr_
14/03/2007, 19:46
Kargom geldi ellerinize emeğinize sağlık gökhan arkadaşım.
gökhan abi benim kart kimde kimden alıcam ben bu kartı yaf :D
benden alacaksında ben eve buaralar gidemiyorum işlerimin yogunlugundan dolayı
birarara eve gittigimde ben seni yada bugrayı arayacagım
benden alacaksında ben eve buaralar gidemiyorum işlerimin yogunlugundan dolayı
birarara eve gittigimde ben seni yada bugrayı arayacagım
ok ozaman senden haber beklioruz
emre ben bu aralar oraya zor gelirim kardesm olmadı alıcan abıden alırsın ben senden alırım ..
emre ben bu aralar oraya zor gelirim kardesm olmadı alıcan abıden alırsın ben senden alırım ..
ok ayarlarıs problem diil sen keyfine bak ;)
ghost rider
15/03/2007, 09:13
gökhanım çok teşekkürler kartı aldım bu arada,emeklerine sağlık ..
Ne demek efenim. Her şey GP kardeşliği için.
Bu gün Kargoya verdiklerimin isimleri
1- Selçuk Karagöz
2-Mustafa AKÇAY
3- Mehmet ŞAHİN
4- Vedat KÜSKÜN
5 -Samet Gökkadar (Sadece Logo)
6- CEm cebeci
7-Gülay Borazan
8-Gülay Malalan
Elimde kalanlar
Microab
Erdem53 (Maltepeye geçersem vericem)
sezginTR
2. KArt Basım Listesi
1 Utku Oktay Utku
2 Mahmut Boyacı Mboyacı
3 M.Ahmet Tatari TATARİ@VİP
4 Polat Çakmak Polatçakmak
5 Mehmet Savaşçı
1. Listeden Kartlarını almayanlar
Microab
Erdem53 (Maltepeye geçersem vericem)
sezginTR
Not: 10 kişiyi falan bulunca bastırıcam.
2. KArt Basım Listesi
1 Utku Oktay Utku
2 Mahmut Boyacı Mboyacı
3 M.Ahmet Tatari TATARİ@VİP
4 Polat Çakmak Polatçakmak
5 Mehmet Savaşçı
6 Medine Taşdelen Yıldırım Med
Not: 10 kişiyi falan bulunca bastırıcam.
eşimi de ekliyorum listeye gökhanım.
bilgileri de sana pm gönderiyorum.
bugun kart ücterti gönderen kim???
kardes kartım geldi tesekkür ederim bu arada yurtiçi kargoya yuh diyorumkargo ucreti 7 milyon aldı sadece karta yuhiçikargo yuh