Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol far hak.

orhan0644
11/04/2019, 15:04
s.a hayırlı günler 2006 fıat grande punto aracım var. iki hafta önce bir kaza geçirdim. arabamın tamponu değişti. tampon değiştikten sonra sol far ile tampon arasında bir açıklık oluştu. ustaya sorduğumda en son olacağı bu şekilde dedi. ve bu durum benim içime hiç sinmedi nasıl bir yol izliyebilirim? Birde Ankara da aracımın genel bakımları için yönlendirebileceğiniz iyi bir usta varmı?

şimdiden çok teşekkür ederim...

szgnpnt
11/04/2019, 15:08
s.a hayırlı günler 2006 fıat grande punto aracım var. iki hafta önce bir kaza geçirdim. arabamın tamponu değişti. tampon değiştikten sonra sol far ile tampon arasında bir açıklık oluştu. ustaya sorduğumda en son olacağı bu şekilde dedi. ve bu durum benim içime hiç sinmedi nasıl bir yol izliyebilirim? Birde Ankara da aracımın genel bakımları için yönlendirebileceğiniz iyi bir usta varmı?

şimdiden çok teşekkür ederim...Ya lafa bakar mısın anca böyle oluyor. Arkadaş senin görevin bunu en iyi şekilde yapmak. Abi iyi usta bulunca üçü beşi aramamak gerekiyor. Bu zamanda iyi usta bulmak çok zor

RNE-L01 cihazımdan gönderildi

orhan0644
11/04/2019, 15:26
aynen kardeşim ankarada çıkma orjinal diye aldık. bir kaç arkadaşa sordum parçanın da orjinal olmamasından kaynaklanıyormuş diye söylediler...

orhan0644
11/04/2019, 16:06
Ya lafa bakar mısın anca böyle oluyor. Arkadaş senin görevin bunu en iyi şekilde yapmak. Abi iyi usta bulunca üçü beşi aramamak gerekiyor. Bu zamanda iyi usta bulmak çok zor

RNE-L01 cihazımdan gönderildi

aynen kardeşim ankarada çıkma orjinal diye aldık. bir kaç arkadaşa sordum parçanın da orjinal olmamasından kaynaklanıyormuş diye söylediler...

arpadan
11/04/2019, 18:06
arkadaşlar rica ediyorum böyle sözde her şeyin en iyisini bilen ustamsı varlıklara prim vermeyin lütfen. kimse size hayrına veya sevabına iş yapmıyor.bizler nasıl bu paraları kolay kazanmıyorsak bırakın o da kazanmasın. yayın böylelerinin adını kimse gitmesin oralara.