Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 1.4 active
diyabetus
08/03/2019, 16:39
arkadaşlar herkese merhaba2007 model puntom var 1 2 yere gösterdim vites halatı değişmesi lazım dediler.orjinali çok pahalı .bir yer 1350tl. diğeri 18000tl dediler,size sormak istediğim birde cevo marka var.taktıran var mı.ustam.iyi değil dedi.çıkmasıda işe yaramaz dedi.bana bir yol gösterirseniz çok sevinicem.herkese teşekkürler..
Aynı mıdır bilmiyorum ama, benim 1.3 multijet Punto'mun da vites halatı koptu iki sene önce, İstanbul'da işçilik dahil 300 liraya taktırmıştım. Markasının ne olduğunu bilmiyorum.
Sizin rakamlar çok yüksek geldi bana. Araç farkından olabilir mi acaba?
feyzullah
08/03/2019, 20:12
Linea vites halatlarının birebir uyumlu ve daha uygun fiyatlı olduğu konuşulmuştu bir ara. Ustanıza bir danışın uygunsa değerlendirebilirsiniz.
ykaya1983
08/03/2019, 20:20
arkadaşlar herkese merhaba2007 model puntom var 1 2 yere gösterdim vites halatı değişmesi lazım dediler.orjinali çok pahalı .bir yer 1350tl. diğeri 18000tl dediler,size sormak istediğim birde cevo marka var.taktıran var mı.ustam.iyi değil dedi.çıkmasıda işe yaramaz dedi.bana bir yol gösterirseniz çok sevinicem.herkese teşekkürler..
Bana da sanayideki ustalar yan sanayisini alırsan çalışmaz yerinden çıkar diyip durdular.1.6 multijetinde vites halatının orjinali 1200 civarı birşey.Gittim en ucuzundan zenon marka 115 l ye yan sanayi aldım.Şu an canavar gibi çalışıyor.2 ay oldu.Bu aldığım bravonun halatı.Puntonunki de vites halatının yay kısmı dağılmıştı.Onu da inşaat teliyle bağladım ve 1 senedir kullanıyorum.Altı üstü yaylı mekanizması olan içinde çelik halatı bulunan bir parça.Yan sanayisi de pekala olur.Sallamasın ustalar.