Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto arıyorum!
Arkadaşlar grande punto 1.4 aracımı satmıstım sonra yapamadım. Tekrar almak istiyorum. Satmak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.
1) 2008 model ve yukarısı 1.4 düz motor benzinli ya da lpg li farketmez,
2) 125 k km yi geçmemiş,
3) Tercihen bursa, yakın illeride değerlendirebilirim.
4) Bakımları düzgün yapılmış masrafı olmayan.
5) Boya konusunda önden kazası olmayan kesinlikle kaputta ve tavanda direk şaseler vs. boya olmasın gerisi sorun degil.
Bu şartlarda araç arıyorum para meselesi sorun degil anlaşırız. Ama kalkıpta boş paketede 39-40 demeyin lütfen, Her detayını biliyorum puntonun.
Üstadım Benim aracım ilanı = 660705905 sahibinen sitesinden bakarsınız.
merhaba benim aracımda satılık benzinli değil ama yinede bir düşünün derim. herhangi bir masrafı yoktur. 652713326 son 38e vereceğim bilginiz olsun.
volkan1065
20/02/2019, 20:34
Alabiliyorsan EVO al derim artık. Şu an LPG li en tasarruflusu. Zaten artık tüm kameralar hıza duyarlı olacak. Şehir içinde en ufak hatada ceza kesilecek o nedenle şehir içi bence şu şartlarda LPG en iyi tasarruflu tercih olur.
volkan abi evo çok güzel ama şuanki piyasası çok yuksek o paralara 3 5 eklenip ibiza almak daha mantıklı gelıyor. O yüzden uygun denk gelirse elbete evo olur. tercihim zaten lpg li lpg li olmasa bile burda lpg taktıracağım. Ayrıca bu gidişle piyasa daralacak çünkü sıfır araçlar fiyatı dip yapacak o yüzden şimdi 40 45 isteyen evo sahipleri yaza ne yapacaklar bilemiyorum. bütçe olarakta 33 yukarısı düşünmüyorum. Bir punto kullanıcısı olarak ortalama ederleri bu kadar bu araçların benim düşüncem tabi. zaten 40 ı gözden çıkarırsam kesinlikle ibiza alırım.
Mart'ta ÖTV indirimi bitince bence piyasa oturur
volkan1065
21/02/2019, 23:23
Mart'ta ÖTV indirimi bitince bence piyasa oturur
Biteceğini zannetmiyorum Hele ki otomativ sektöründeki daral ma ve markaların fabrika kapatma tehditi karşısında yıl sonuna kadar devam edip sabit leme yapılabilir. Yoksa ülkemizde kala kala fiat üretimi kalır. Renault bile üretim durdurabilir.
Marttan sonra döviz yükseleceğinden,ötv indirimi devam etse bile,sıfır km otomobil fiyatları yükselecektir,buna bağlı olarak ikinci eller de aynı şekilde.Bu saatten sonra ne sıfır ne ikinci elde fiyat inmesi mümkün değil.Elimizdeki arabaların kıymetini bilmemiz lazım,zira almak istediğimiz araçlarla makas çok fazla açıldı.Eskiden puntomu satıp biraz para koyup şöyle bir araba alayım diye düşünürken şimdi 2-2.5 hatta 3 punto parası verip bir araba alma durumuna geldik.
kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hepiminizin fikirlerine katılıyorum ama şöyle birde durum söz konusu bence. ekonomi ülkede daraldığı için nakit dönmüyor piyasada özellikle inş olmaz ama gidişat böyle oldugu için bunu söylüyorum, marttan sonra gelecek bir zam yağmuru var döviz artışı beklenmekte. Buda şu demek dolar 7 oldu diyelim 2 ay sonra yada 3 ay sonra biz bu zammı cebimizde hissediyoruz çünkü gıda alımı toptan alan firmalar bu şekilde alıyor malları. buda malesef milleti sıkıştıracak büyük bir işssizlikle birlikte alım gucunude düşüreceği ön görülüyor. Buda elde avuçta var olanın satılması demek. İlan detaylarında fark ettigim bir durumda şu sıkıntısız olan araçların bazılarının fiyatlarının uygun olması insanların artık borçlarını ödeyemecek hale gelip ilk iş olarak araçlarını satması oluyor. bu durum özellikle seçimden sonra artacagını dusunuyorum. piyasanın düşmesini öngörmemin sebebinide buna baglıyorum açıkcası. O yüzden yazın piyasa yukselecek deselerde görecegiz hep birlikte "bu fıyata mı? yok artık kesın taklalıdır!" diyecegimiz düşük rakamlar yakındır. Bu ara özellikle icralık araç satışlarına merak saldım felaket ötesi bir durum var haczedilmiş yüksek segmetteki araçlarda bu başlamış bile. ( Cezbetmiyor değil yani :)) )
alialico
22/02/2019, 20:27
Allah gonlunuzce versin herkesin kalbindekini kendisine
Piyasaya şuan tekrar bakan var mı. Malesefki dahada uçmuş
evet piyasa baya bi yukarıda bende punto evo mu ilana koymayı düşünüyordum ama şimdi fiyatları görünce düşündüm tekrar
Satsak yerine araba bulamıcaz diye korkuyorum. [emoji849]
SM-G611F cihazımdan gönderildi
Satsak yerine araba bulamıcaz diye korkuyorum. [emoji849]
SM-G611F cihazımdan gönderildi
kesinlıkle aynı görüşteyim.
Bende ilana koyup 3 5 ekleyip bişi bakıyım dedim fakat. Maceraya gerek yok sanki [emoji3]
SM-G611F cihazımdan gönderildi
feyzullah
26/11/2019, 13:00
Satsak alamayız bi daha. Başkasının eskisinden ise kendi eskimiz daha iyidir. Mesela dynamic punto ayarında donanıma sahip, dijital klimalı, hız sabitlemeli vs. donanımdaki bir araca sahip olabilmek için puntonun üzerine bir punto parası daha koymak gerekiyor. Bence lüzumsuz bir sarfiyat.
Aynen öyle. Ama emotion plus bi linea bulursam otomatik vites takas yapabilirim. Full full bi araç. Linea değil sanki [emoji16]
SM-G611F cihazımdan gönderildi
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.