Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto aracım sabahları çalışmıyor ilk marş da

caca54
16/01/2019, 18:01
MERHABA
ARACIM 2006 MODEL SABAHLARI İLK MARŞ DA ÇALIŞMIYOR 3-4 MARŞ DA ÇALISIYOR VURUNTULU 30 SN SONRA ROLENTİDE ÇALIŞIYOR FAKAT GAZ YEMİYOR ORTALAMA 3-4 DK ROLENTİDE ÇALIŞTIKDAN SONRA AÇILIYOR GAZ YEMEGE BASLIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR

YAPTIGIM İŞLEMLER

*YAG VE HAVA FİLİTRESİ DEĞİŞTİM
*MAZOT FİLİTRESİNİ DEĞİŞTİM
*ISITMA BUJİLERİ SAGLAM KONTROL EDILDI
*ENJEKTÖRLER BAKTIRDIM PROBLEMSİZ

datroncexs
16/01/2019, 22:52
Bu Soğuk havalarda Oluşan Problemler Nolmal karşılanıyor.Bugün -1 -9 arası derece hava soğukluğu vardı Vites Geçişleri zorlaşmaya başladı direk aradım Ustayı Şanzıman yağı donması ile kaynaklanıyor yanıt aldım.

Orhan1283
27/02/2019, 18:39
aküyü ölçtür derim.

ayaman
27/02/2019, 19:45
MERHABA
ARACIM 2006 MODEL SABAHLARI İLK MARŞ DA ÇALIŞMIYOR 3-4 MARŞ DA ÇALISIYOR VURUNTULU 30 SN SONRA ROLENTİDE ÇALIŞIYOR FAKAT GAZ YEMİYOR ORTALAMA 3-4 DK ROLENTİDE ÇALIŞTIKDAN SONRA AÇILIYOR GAZ YEMEGE BASLIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR

YAPTIGIM İŞLEMLER

*YAG VE HAVA FİLİTRESİ DEĞİŞTİM
*MAZOT FİLİTRESİNİ DEĞİŞTİM
*ISITMA BUJİLERİ SAGLAM KONTROL EDILDI
*ENJEKTÖRLER BAKTIRDIM PROBLEMSİZ

Egr, boğaz keşebeği, mab sensörü ve monifoldu söktürtüp temizlet. Yaklaşıl 250-300 tl gibi bir maliyeti olur. Bunun faydası ne olur aracın kurumlardan temizlenecek ve aracın yakıt tasarrufu sağlayacak, çekişi bariz artacak, aracın daha sessiz çalışacak, geç marşa basma olayın muhtemelen ortadan kalkacak.
Bu temizliği dediğim parçalarıkesinllikle söktürüp yap. Spreydi katkı maddesiydi koyalım diyen olursa sakın yaptırma. Çünkü biriken kurumlar kömürleşiyor sökmeden temizliği mümkün değil.

flood01
28/02/2019, 11:17
.