Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirden merhaba
merhaba arkadaslar... eşimin gaspettiği GP 'm sebebiyle bu forma üye oldum.
selamlar...:thumbs_up2:
Hoş geldiniz pınar hanım'da gasp ? anlayamadım .
Keyifli forumlar dilerim..
Halook!!!
24/01/2008, 19:20
Hoşgeldiniz...
İzmir günden güne daha da çoğalıyor.Ankaranın sayısını yakalarız herhalde bu gidişle :D
hoşgeldiniz pınar hanım vala haluk ben bostanlı karşıyaka taraflarında önüme gelen puntoya kartvizit bırakıyorum bidaki buluşmada 30 aracı bulurz inşallah:D
Hoşgeldiniz Pınar Hanım...
Radiance
24/01/2008, 20:07
Hoşgeldiniz.
çoğalıyor ama izmire her gelişimde gözlerim stickerlı gp arıyor:-(, okadar da geziyorum..:D
hatta bayram tatilindeyken acaba gptr buluşması yapıp izmir dışınamı gittiler hep beraber diye düşündüm :D
Hoşgeldiniz...
İzmir günden güne daha da çoğalıyor.Ankaranın sayısını yakalarız herhalde bu gidişle :D
hoşgeldiniz keyifli forumlar. biran önce gp'nuza kavuşmanız dileğiyle...
hoşgeldiniz
inşallah gp nize kavuşursunuz
keyifli formlar
hoş geldiniz :) yedek anahtari saklamayı unuttunuz sanırım hehe
Aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim... ;)
Aramıza hoşgeldiniz. Gp'ler paylaşılamıyor :) iyi forumlar
aramıza hoş geldiniz siz de eşinizden gasp edin arabanızı yada ruhsat sizin adınızaysa eşim benim arabamı kaçırmış die polise verin:D:D
febahadir
25/01/2008, 14:32
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Hop Arkadaşlar araba bende... :D Polis molis karıştırmayın yapar valla. Pınar a aldık GP yi ama bırakamıyorum.Dünya kadar da işlem yaptım.Havasını alır :D
aynı plaka ile çift üyelik tespit edilmiş olduğundan forumdan uzaklaştırıldınız.
:D
hoşgeldiniz aktif forumlar
quixotic2
26/01/2008, 13:29
:X aramıza hoşgeldiniz Pınar Hanım :X
Herkese cok teşekkür ederim bu sıcak tavrınızdan dolayı.Cok şey öğreneceğime eminim forumdan.Geri alacam arabamı yardımlarınızla.
hos geldınız ıyı forum lar :D araba gasp edıldı ha :) Alo :busted_b:
hoşgeldiniz, gaspsız günler dilerim..
cankaraca
26/01/2008, 20:45
aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar...