Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sağ cam krikosu

imza
13/10/2018, 08:15
Arkadaşlar herkese günaydın dün akşam yolda giderken sağ taraftaki camı kapatırken bir ses geldi tekrar indirip açayım dedim fakat tak sessi geldi
cam öylece kaldı düğmeye tekrar bastığımda motor çalışıyo ama işlev yapmıyo bu gün bakacağım ama konu hakkında teknik bilgisi olan arkadaş varmı yardımcı olabilirmisiniz

Seagate189
13/10/2018, 08:18
Icerisindeki halatlar atmış olabilir

edll
13/10/2018, 08:32
Gelen ses tele ait. O sesi çok iyi bilirim 😀 Tel kopmuş.
Onu lineacı bir arkadaş bisiklet fren teli ile değiştirerek halletmişti. Eliniz yatkınsa bi açıp inceleyin derim.

Şöyle birde video var. Tamir kiti olarak gerekli parçalar satılıyormuş. Tel dahil pşastik parçalarda içinde bulunuyormuş. Çok zor bişey gibi görünmüyor.

https://youtu.be/dyHHInAsbxE

imza
13/10/2018, 11:46
teşekür ederim video için bi bakayım açıp

imza
15/10/2018, 12:46
dün söktüm tel kopmuş krikoyu çıkartım ama telin sarılışı biraz kafamı karıştırdı teli nerden alablirim nasıl sarılışı bilen varmı

edll
15/10/2018, 21:37
dün söktüm tel kopmuş krikoyu çıkartım ama telin sarılışı biraz kafamı karıştırdı teli nerden alablirim nasıl sarılışı bilen varmı

Bende çok iyi bilmiyorum ancak araştırmalarımda set olarak satıldığını okumuştum. Bir öyle araştırma yapın.

arenas
16/10/2018, 08:12
Nasıl sarıldığını bilemiyorum ama sanayide bi ustanın Toyota arabamıza, bisiklet fren teli satın aldırıp sardığını gördüm.Satana kadar da sorunsuz kullandık.

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fotobelit
16/10/2018, 09:40
Benim aracın bir ara sağ arka kapı teli kopmuştu..ustasına yaptırdım ve yaparken izledim..Bence hiç kendin yapmaya çalışma derim..Ustada yaptı ama kol ters açıp kapatıyordu..Tekrar elletmedim..Bırak dedim öyle kalsın :)

imza
16/10/2018, 13:14
Bende çok iyi bilmiyorum ancak araştırmalarımda set olarak satıldığını okumuştum. Bir öyle araştırma yapın.

evet set olarak satılıyomuş sipariş verdim internetten linea ile aynı parçaları mevcut diye linea setinin siparişini verdim bakalım uyacakmı teşekür ederim ilgine

imza
16/10/2018, 13:15
Nasıl sarıldığını bilemiyorum ama sanayide bi ustanın Toyota arabamıza, bisiklet fren teli satın aldırıp sardığını gördüm.Satana kadar da sorunsuz kullandık.

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla bakalım artık kendim yapmaya çalışacağım saolasın

imza
16/10/2018, 13:18
Benim aracın bir ara sağ arka kapı teli kopmuştu..ustasına yaptırdım ve yaparken izledim..Bence hiç kendin yapmaya çalışma derim..Ustada yaptı ama kol ters açıp kapatıyordu..Tekrar elletmedim..Bırak dedim öyle kalsın :)

bakalım artık inşallah yaparım

edll
16/10/2018, 15:43
evet set olarak satılıyomuş sipariş verdim internetten linea ile aynı parçaları mevcut diye linea setinin siparişini verdim bakalım uyacakmı teşekür ederim ilgine

Link paylaşırsan arkadaşlarada bir fikir olur. En zından neye benzediğini görmüş oluruz. Yapım aşamasını reamederseniz çok iyi olur. Şimdiden kolay gelsin.

imza
18/10/2018, 18:16
sipariş ettiğim tel uymadı bende bu işi yapan kilitçiye gittim yeni tel yaptı o yüzden ben sarmadım ama eli yatkın olan arkadaşlar çok rahat yapabilirler
60 tl verdim

edll
18/10/2018, 19:09
Eli uatkın arkadaş çokta, resimleyebilseydiniz kolay olurdu. Neyse sizinki hayırlı olsun 60 liraya kurtardınız.

imza
19/10/2018, 13:04
Eli uatkın arkadaş çokta, resimleyebilseydiniz kolay olurdu. Neyse sizinki hayırlı olsun 60 liraya kurtardınız.

o an bankaya gitmem grekti o yüzden resimleyemedim kusuruma bakmayın arkadaşlar