Orijinalini görmek için tıklayınız : T-jet Aldim
blackpunto35
23/01/2008, 19:25
Arkadaşlar bugün birmod tan ellerindeki siyah t-jet ti 31.500 e aldım test sürüşü bile yapamadık satan abi süper gidiyor dedi umarım gider :)
quixotic2
23/01/2008, 19:39
hayırlı olsun tuna :)
Hayırlı olsun, güzel günlere kullanman dileğiyle..
Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız inşallah...
misafir3
23/01/2008, 20:20
hayırlı ugurlu olsun vallane dıyelım sonuclarını ve resımlerını beklıyoruzzz..
Radiance
23/01/2008, 20:21
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Artık radarların yerini iyi ezberlemeniz gerekecek gibi.
GP_Ts_Ist
23/01/2008, 20:49
Hayirli olsun arkadasim. T-jetcilerin cogaldigini gormek guzel.
Direksiyon isiklar, fren hidrolik hortumu, siyah araba bakimi, ...
Su an anlamsiz geliyorsa yakinda..Cok yakinda ;)
Herseyden once kazasiz belasiz kullanmani dilerim.
tuna bey hayırlı olsn kazasız belasız ama ben fiyatı anlamadım nasıl oluyor o fiyata:D:D???
Ne Diyelim Hayirli Ugurlu Olsun
Kazasiz Belasiz Kullanin Tuna Bey
maddogjr75
23/01/2008, 21:27
hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah.
Yakışır :D
hayırlı olsun Tuna abi...
@CAN
bitane sticker ayarla :D:D
multijet
23/01/2008, 23:52
Kazasız, mutlu günlerde binmen dileklerimle hayırlı olsun Tunacım...
Ziyaretçi047
24/01/2008, 00:00
Hayırlı olsun izlenimlerinizi bekliyoruz.
Halook!!!
24/01/2008, 02:14
Hobaaaa Tuna abi coştu bi kere tutabilene aşkolsun :D
Zaten buluşmada ufaktan T-Jet in kokusu gelmişti :D
Tuna abicim hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler...
Not:Şimdi T-Jet 3 kapı sport un fiyatına baktım fiat ın sitesinden.Gerçekten iyi bir fiyata almışsın...
Hayırlısı olsun Tuna Abicim... :D
hayırlı olsun.kazasız belasız günler dilerim ...
T JET super bır araba.ıyı gunlerde kullanın.
2 ocakta t jet aldık ama arabadan ınmek ıstemıyoruz.surus keyfı mukemmel.
arac degıstırecekler varsa hıc dusunmeden alsınlar derım.
hayırlı olsun tuna.kazasız belasız turbolu :D
Çok iyi bir seçim tuna peşinden geliyorum...
nafız bey 77 by den sonra 120 anormal keyıflı bırsey.ve t jet olayıda bır baska.sesı yeter dıyorum sıze.
Arzu hanım sizin de T-Jet' iniz hayırlı olsun madem. Kazasız belasız güle güle kullanın. Cidden merak etmeye başladım şu T-Jet' i. Ankara' da bir test arabası falan olsa da kullansak.
goldumut
24/01/2008, 11:29
valla fiyatta cok iyi...allah kaza bela vermesin..
öncelikle ikinize de hayırlı olsun.benim merak ettiğim performanstan cok aksesuar farkları.
ne gibi ekstra özellikler var.döşemeler yada jantlar??
tesekkurler.
allah kazasız belasız ve cezasız gunler versın hepımıze.
test surusu bızde yapmadık.gozumuzu kapatıp aldık.ıyıkıde almısız.
bu arada arac fıyatına ıyı dıyorsunuz ama bız cok daha dusugune aldık.
alırken lutfen bır tek yere baglı kalmayın.
34 EAD 12
gostergeler beyaz,klıma super,havalı bel destegı sahane bırsey.
jantlar 17
Biraz detaylı bilgi verin arkadaşlarda kanıma girin lütfen :D
faruktuzlu
24/01/2008, 12:00
Hayırlı olsun! Allah kaza bela ceza vermesin! ayrıca kadranın devrilme videosunu çekersin artık bizler için!:D:D
hayırlı olsun arkadaşım inş bende alıcam yakında t-jet
Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin,
Bende kısmetse mayısta düşünüyorum ama siyah değil;))
Auto engineeR
24/01/2008, 14:08
hayırlı olsun kazasız belasız çok güzel bi araba :)
emre abi birmotta linea t-jet war kullandım harika.. test yolları da muhteşem tam basmalık :)
bnm showroomda gördüğüm t-jet normal yükseklikte (alçaltılmamış) idi. ama arda abinin t-jetini gördüm we alçak şasi idi (15 inch sac jant takmış ama alçak duruodu bariz). alçak mı normal mi bu t-jetler anlamadım walla
hayırlı olsun kazasız belasız çok güzel bi araba :)
emre abi birmotta linea t-jet war kullandım harika.. test yolları da muhteşem tam basmalık :)
bnm showroomda gördüğüm t-jet normal yükseklikte (alçaltılmamış) idi. ama arda abinin t-jetini gördüm we alçak şasi idi (15 inch sac jant takmış ama alçak duruodu bariz). alçak mı normal mi bu t-jetler anlamadım walla
Alper, 1.3 mjtd 90bg ile bire bir karşılaştırdım yaklaşık 1.5cm lik bir fark var kesinlikle ama hiçbir yerde bundan bahsedilmiyor ya da bilinmiyor,
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Way arda cım eski punto nasip olmadıda yenisini inşallah görme fırsatımız olur hayırlı olsun :)
cankaraca
24/01/2008, 16:21
hayırlı olsun kazasız belasız...
blackpunto35
24/01/2008, 17:48
arkadaşlar iyi dileklerinden dolayı herkeze teşekkür ederim
m-jet ile t-jet arasındamı 1.5 cm yükseklik farkı var çünkü 5 cm yay takmayı düşünüyordum eğer arada 1.5 cm fark varsa 3.5 cm lik yay takacağım ertan da m-jet var 5 cm yay takmış hiç bir sorun yok diyor eğer benim araca taktıkmı 5 cm yayı onuninden 1.5 cm daha alçak olacak sürtmesinden korkuyorum
Hayırlı olsun Tuna, kazasız-cezasız kullan...
@Arda, sen ne zaman aldın T-Jet yahu? :) Geleyim mi test sürüşüne? :D
Halook!!!
24/01/2008, 18:21
Tuna abi sen 3.5 luk yay tak en iyisi...
hayırlı olsun
o arabaya bi chiptuning iyi gider, uçar yani
en yakın zamanda resimlerinide görmek istiyoruz dostum
Way arda cım eski punto nasip olmadıda yenisini inşallah görme fırsatımız olur hayırlı olsun :)
Mehmet ben gelene kadar 5 araba daha eskitirim:D teşekkürler...
Hayırlı olsun Tuna, kazasız-cezasız kullan...
@Arda, sen ne zaman aldın T-Jet yahu? :) Geleyim mi test sürüşüne? :D
Aman Murat kalsın,Ben sana uzaktan kumandalısını vereyim:D:D
Teşekkürler...
Hayırlı Olsun Allah daha güzelini versin =)
Auto engineeR
24/01/2008, 20:01
arda abi sen de bi konu aç da tebrik edelim iyi dileklerimizi söyleyelim :) daha profilinde bile belirtmemişsin..
buarada t-jetler için yaylar çıktı mı hemen? tahmin ettiğiniz üzere dizel yayları olmaz bunlara,we büyük ihtimalle benzinli yayları da olmaz. bunlarınki ayrı olacak
ayrıymış galiba biraz daha sert ve daha özelmiş bildiğim kadarıyla
arda abi sen de bi konu aç da tebrik edelim iyi dileklerimizi söyleyelim :) daha profilinde bile belirtmemişsin..
buarada t-jetler için yaylar çıktı mı hemen? tahmin ettiğiniz üzere dizel yayları olmaz bunlara,we büyük ihtimalle benzinli yayları da olmaz. bunlarınki ayrı olacak
Buradan da söyleyebilirsin Alper:) Başlık ve resimleri ilerleyen aylarda koyarım aracı biliyorsun 15'' saç jantlayız şimdi.17'' lerle birlikte ekleme yaparım...
Auto engineeR
24/01/2008, 20:15
eheh tamam o zaman bekliyoruz :)
kazasız belasız cezasız çiziksiz problemsiz güzel günlerde kullanman dileğiyle arda abi hayırlı olsun :)
Buradan da söyleyebilirsin Alper:) Başlık ve resimleri ilerleyen aylarda koyarım aracı biliyorsun 15'' saç jantlayız şimdi.17'' lerle birlikte ekleme yaparım...
kazasız belasız bin abi bekliyoruz resimleri
Unique_GOTH
24/01/2008, 21:04
tüm t-jet kullanıcılarına hayırlı olsun inşallah bi gün t-jet isteyen herkese nasip olur :)
tempesty
24/01/2008, 21:04
Hayırlı olsun Arda güle güle kullan walla bende merak etmiyor değilim :) karda buzda kullanma ama sakın :D
spyofthegod
24/01/2008, 22:21
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle... yaşasın adrenalin
Ziyaretçi047
25/01/2008, 01:08
aCeba bizim box lar bu t-jet lere olur mu ya da t-jet ler için powerbox var mı? varsa düşünmek istemiyorum :D
suleymanozen
25/01/2008, 05:35
hayrlsıı olsun tuna abi snada bu yakışır:)
kazasız belasız cezasız ....
artık bi sonraki buluşmada senin arabandan inmicez desene:)
Arkadaşlar bugün birmod tan ellerindeki siyah t-jet ti 31.500 e aldım test sürüşü bile yapamadık satan abi süper gidiyor dedi umarım gider :)
Güle güle kullanın, kazasız belasız. Arabayı Hakan'dan aldınız değil mi? Ben o arabayı her Birmot'a gittiğimde kurcaladım :P çok güzel bir araba, jantlar linea'nın standart 17 jantı. ilk başta başka jant tasarladılar diyordum ama linea kataloğunda gördüm. Bu araçta el freni tutacağıda deri kaplı, dikişleri beyazdı. Kırmızı olsaymış daha bir güzel görünürdü, arka kelebek camı yeşil tonda karartılmış. İyi günlerde kullanın yeni aracınızı, çok şekil bir araç. Artık otoparktaki 5 kapı t-jeti standa indirirler :)
hayırlı ossun tii cet çiler:D güle güle kullanın, kazasız belasız günlere inş....
Halook!!!
25/01/2008, 13:38
Tuna abi T-Jet i aldın almasına fakat diğer aracın ne olacak?
şekerlioğlu
26/01/2008, 16:56
arda bey hayırlı olsun
Bugün servis için Birmot' a gittim bende 5 kapılı Eg. Kırmızı Tjet gördüm baktım lastikler continental (Bizde bridgestone) filan derken önüne geçince Tjet olduğunu anladım. Genel olarak dış görünümde fark yok gibi düşünürken; araçların yer değişimi için çalıştırdılar şöyle kısa bir sürüş yaptı görevli, işte ozaman Tjet ben buradayım demeye başladı :) Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Auto engineeR
26/01/2008, 19:12
Bugün servis için Birmot' a gittim bende 5 kapılı Eg. Kırmızı Tjet gördüm baktım lastikler continental (Bizde bridgestone) filan derken önüne geçince Tjet olduğunu anladım. Genel olarak dış görünümde fark yok gibi düşünürken; araçların yer değişimi için çalıştırdılar şöyle kısa bir sürüş yaptı görevli, işte ozaman Tjet ben buradayım demeye başladı :) Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
gördüğünüz dynamic versiyonmuş. dış we iç görünümde bi farkı yok normal dynamic onlar, sadece t-jet motor war.
Zaten sport olsa, hele birde direksiyonuna otursam başından kalkamazdım heralde. Sonra kendi arabama bindiğimde beğenmezdim belki :) Sağolsunlar dynamic koymuşlar :)
serhatartun41
26/01/2008, 19:55
walla arkadaşlar ben t-jet dynamic versiyonunu denedim(zaten bizim bayiye gelen tek t-jet o ondan başka gelen olmadı ve hala satılmadı) ben önce şu multijetimin tadını çıkarayım 2-3 sene içinde de t-jet sport egzotik kırmızı almak istiyorum.motor manyak walla uçuyor uçuyor yerinde duramıyor:shutup20:
blackpunto35
27/01/2008, 09:09
teslimat en geç ayın 31 inde olacak eski aracı takasa verdim 17 den saydılar enriko daki ahmet araca 16500 dedi bu fiyatıda biliyorsunuz araç tüplüydü benim tüpü vermeyeceğimi söyledikten sonra verdi ahmet ile daha öncedende 2 el bir araç için diyologumuz olmuştu sanki enrikoya muhtaçmışız gibi davranmıştı farklı bir davranış beklemiyordum işin gerçeği bende tav oldum birmod tan aldım servisinide deneyeceğim memnun kalırsam birmod çu olacağım
tuna abi deneme bile servis için merkeze git enrikodan memnun değilsen
sezginpunto
28/01/2008, 23:27
tuna bey hayırlı olsun
bende dün t jet linea test sürüşüne çıktım gerçekten harika bir performansı var o kasada bile zorlanmadan 170 180 km hıza ulaştı biraz daha bassam 200 e çok rahat ulaşacaktı gibimi gelio ki o motoru ben gp kasasında düşünemiyorum
tekrardan hayırı olsun kazasız belasız binersinizi inşallah
aracınız hayırlı olsun.herkes ii güsel anlatmışta.ne yakar bu vasıta?
Ziyaretçi047
29/01/2008, 04:16
yakıtı normal benzinli kadar olur. basarsan uçurur e yakıt konusunda da coşturur.