Orijinalini görmek için tıklayınız : Acı Gerçek
Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken
karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı. Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu. Peki bunu nasıl
başaracaklardı. Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya dua etti
Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver
Pppppfffffuuuuuffffff.... Tanrı ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi
Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi. Ancak bunun için 2 saat boyunca
dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi. Ama,
başarmıştı !!!! Bunu gören ikinci erkek de Tanrıya dua etti Tanrım Lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver *Ppppppfffffuuuuffff.....>Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı
kıyısına geçmeyi başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı. Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de
dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya yalvardı Tanrım lütfen nehrin karşı
kıyısına geçebilmem için bana güç, araç ve zekayı ver
*Ppppppfffffuuuuffff.....Tanrı erkeği bir kadına dönüştürdü Kadın haritaya
baktı.... Nehrin biraz yukarısına doğru yürüdü Ve köprüden karşıya geçti
quixotic2
23/01/2008, 15:56
ehu ehu ehu :D harika
:yucky000:Çok kötü hatta:puke0000::puke0000::puke0000::puke0000:
quixotic2
23/01/2008, 19:18
aaaa mehmet abi işte biz buna kadının zekası diyoruz. hani siz erkekler bizi şeytana benzetiyorsunuzya o hesap işte. ben çok eğlendim. paylaşım için çoooook teşekkürler.:D
Radiance
23/01/2008, 19:35
Bi nehirden geçmek için cinsiyetini:merhaba: feda etmek gerçekten müthiş bi zeka pırıltısı:siritma:
ahahahah heraplam teşekkürler paylaşım için
Bir gün bir nehir kenarında karşılaşırsak karşıya geçmen için sana yol gösteririm femolicim ;)
senin dilek dileyip uğraşmana gerek kalmaz yani :evet:
:yucky000:Çok kötü hatta:puke0000::puke0000::puke0000::puke0000:
bakıyomda eski formuna dönmüşsün abla
:thankyou:
İşlerin yoğunluğu normale dönünce ben de kendime geldim ;)
zaten çok korkuyoruumm;( hatırlatmayınn:(
istanbul da suç işliyenleri idam edelim nufüsü 4/3 azalır:D:D:D
Bir gün bir nehir kenarında karşılaşırsak karşıya geçmen için sana yol gösteririm femolicim ;)
senin dilek dileyip uğraşmana gerek kalmaz yani
İstemez eksik kalsın. Hem niye geçmek isteyeyim nehiri kurtmu var :D geçmiyorum. :evet:
:evet: bu güzel bi fikir.. şeriat gelse nasıl olur acaba :g0000000:
istanbul da suç işliyenleri idam edelim nufüsü 4/3 azalır:D:D:D
abla nasıl lacak sonumuz Osmanlı devleti gibi olur valla
Evet gelse ilk kimi götürürler acaba:uhm00000::D
İstanbul başkent olup, marşımız da mehter marşı olursa işlem tamam :D
biz evde otururken siz atları modifiye edersiniz artık... :D:D
abla nasıl lacak sonumuz Osmanlı devleti gibi olur valla
sonra hepimiz mehter remix'i dinleriz:D:D:E
İlk olarak gevezeleri toplayacaklarımış :P hepsini bir yere kapatıp gürültü kirliliği yapanları yok edecklermiş :D :D
bize bişey olmaz yani ;)
Evet gelse ilk kimi götürürler acaba:uhm00000::D
Kal nehrin karşı tarafında ozaman :boat0000:
sonra dayanamayıp kurtlanıp yardım isteme ama:dilcikartma:
yokkk :D:D:D
İlk olarak gevezeleri toplayacaklarımış :P hepsini bir yere kapatıp gürültü kirliliği yapanları yok edecklermiş :D :D
bize bişey olmaz yani ;)
Diyorsun, ben başka bişi düşünmüştüm ama :D:D:D:
Yazarım şimdi ne düşündüğünü :D :fish0000:
Diyorsun, ben başka bişi düşünmüştüm ama :D:D:D:
Hadi yaz hadi yaz :D:D:D:D
Kim kimden yardım ister acaba :D:D:D bu güne kadar pek işim düşmedi ama bugüne kadar birinin çok işi düştü bana neyse sölemeyim :D:D:D:D
eavet ya merak ettim hadi yaz:D:D
Kılık kıyafet ihlalilnden beni götürecekler sizde benden kurtulacaksınız sanıyorsun dimiiii :fish0000:
çok beklersin, çarşafımın arkasına reklam alırım,üstüne mini etek ve askılı bluz baskısı yaptırırım yine gezerim :P
Hadi yaz hadi yaz :D:D:D:D
söyle arkadaşım söyyyylleee, keyifle okuyacağım :icecream:
Hey Allahım neden gp aldım? hadi aldım daa bide neden gptr ye üye oldum, hadi onu da oldum bu :prop0000: arkadaş neden üye yaptın buraya mı diyosuuunnn :D
yaa aklıma gelmişken, anahtarı kontağa takarken fiat logosu üsttemi olacak alttamı :D :D
Kim kimden yardım ister acaba :D:D:D bu güne kadar pek işim düşmedi ama bugüne kadar birinin çok işi düştü bana neyse sölemeyim :D:D:D:D
:D :D süper yaw eline sağlık dostum
Esen ben sana daha bişi demiyorum :D:D:D
:happydan: 1-0 diyip konuyu kapatıyormuyuz? :D
Esen ben sana daha bişi demiyorum :D:D:D
Kılık kıyafet ihlalilnden beni götürecekler sizde benden kurtulacaksınız sanıyorsun dimiiii :fish0000:
çok beklersin, çarşafımın arkasına reklam alırım,üstüne mini etek ve askılı bluz baskısı yaptırırım yine gezerim :P
YUhhh :D:D:D senden korkulur sen yaparsın :P
sana da üstünde gptr logosu olan bir fes yaptırırım.... :D hatta tüm forumdaki beyler için iyi olur ,at üstünde yakışır hepinize :P
feslerin püsküllerine vurup kaçmak çok keyifli olacak :D :D
:happydan: 1-0 diyip konuyu kapatıyormuyuz? :D
AAA iş o boyuta geldimmi benle pek yarışma :D:D
Sen çarşafı giy ben fesi takmazsam ne oluyum :D:D:D
Yapılmayacak iş, tutulmayacak söz vermeyelim lütfen :D:D
daha bişi demiyorum dedin :P daha ne dicen zaten, bitti işte :D
orjinal sorular soruyprum sana işte :D arka sileceğin soldan sağa doğrumu siliyor sağdan sola mı :D :D
yapılmayacak iş yoktur, tutulmayacak söz verilmez ;)
ayıp ettin bak şimdi, bi fes bi baston ilk fırsatta ayarlıcam ama sende gp nin önüne geçip fotoğraf çektirceksin ve forumla paylaşacaksın..ok?? :D:D
Bilmem ben yağmur kaydırıcı kullanıyorum :D:D:D:D
Kaç sıfır :D:D
hala 1-0 tabikideee
peki bir arabaya ilk kez bindin ve benzin alacaksın, deposunun sağdamı soldamı olduğunu nerden anlarsııııınnn?
arabadan inmeden bileceksin :P
Bilmem ben yağmur kaydırıcı kullanıyorum :D:D:D:D
Kaç sıfır :D:D
sözünü unutma sende çarşaf giyeceksin ok :D
aaa ben çarşaf giyeceğime söz vermedim ama :D
sözünü unutma sende çarşaf giyeceksin ok :D
O iş fake canım depo saatinin yönünd diyorlar ama bizim dobloda tam ters , Tabiki bu soruda bir cinlik yoksa durum bu ama varsa sen sölede bilelim :D
kimeee..bana çarşaf giydirmeye çalışana mı :P yoksa baskılı çarşaf planlarıma mııı :D
harbideen yuh
Bu kadar şahit var kimi kandırıyon sen :D Arka reklamıda ben vereceğim sponsorun benim..:D:D:D
hadi ya fake mi :-(
ozaman napalım ya bi zahmet ineceksin yada camı açıp pompacıya soracaksın, ne tarafa yanaşıyım diye, onlar düşüsün, hortum uzun nasılsa :D
vazgeçtim bu sorudan :D
takip mesafesini nasıl ayarlarsın:D o da saçma bi cevap aslında :D:D
O iş fake canım depo saatinin yönünd diyorlar ama bizim dobloda tam ters , Tabiki bu soruda bir cinlik yoksa durum bu ama varsa sen sölede bilelim :D
çarşafımın sırtında femoli mi yazacak yani :-) ben şeriat gelirse öyle giyeceğim dedim ama sana fes alıcam şeriatten önce:D
Bu kadar şahit var kimi kandırıyon sen :D Arka reklamıda ben vereceğim sponsorun benim..:D:D:D
abla sen dedin ben çarşaf giyecem die memet abimin suçu yok
bide bende fes ve baston isterim benim kellem kel mi?:D:D
Sevgili Mehmetlerrr..şıracı bozacı şahitliği yapmayında konuyu okuyun..ben şeriat gelir ve kılık kıyafetten ilk beni götürecekler diye böyle bi buluş geliştridim..mini etek baskılı çarşafı durup dururken niye giyyiiiim..:D ama sizde onu yaptırın ben de onu giyerim ,foto çektiririm:D nooolcak yani..
şıracılar siziiii :P
ona gerek yok aynadan bakar:D:D
bide hangi konuyu açsam heraplam ve femoli birbirleriyle atışıyorlar anaaam ayy
tamam memet abi en kısa zamanda yaptıralım siteye resmini isteriz:D:D
Yetişemezsin en iyisi boş ver:D
Ben sana sorayım yağmurlu havada arka silecek kolunu çevirmeden arka camı silebilirmisin ? Hadi bakalım :D
Birde foto diyorsun ölemi ben varım ynlız sana yazık olacak bunuda söyleyeyim . kabul diyorsan hemen kargo ile göndereceğim fotolarını çekip foruma koyacaksın .Sonrasıyla ben ilgilenirim meşhur edeceğim seni:D:D:D:D:D
evvveeett.. benimki ikisi birden çalışıyor zaten, sen tek tek çeviriyormusun bide :D hatta tek hareket için kola dokunduğumda bile ikisi de çalışıyorr..
aaa bozukmu yoksa:P
Sırtında Femoli yazacakmı? sponsor belli olacak yani.. :D
giyip istanbul aokaklarında gezmicem herhalde :P gönderin bakalım görelim..
ben haftasonu fes işi ile ilgilienicem :-)
evvveeett.. benimki ikisi birden çalışıyor zaten, sen tek tek çeviriyormusun bide :D hatta tek hareket için kola dokunduğumda bile ikisi de çalışıyorr..
aaa bozukmu yoksa:P
İşte yanlış cevap doğrusu : aşağı in bezle sil:puke0000:
Yav esen bırak bu işleri heheheee forumda kendi kendimizi kuyusunu kazmayalım canım arkadaşşım :D:D:D
hehe bence de yani :puke0000: olmadı bu cevap şimdi
ne oldu memet abi vaz mı geçtin görüyon demi herapla söz vermemişmiydi giyecem die
sana doğru cevap verilmezki
aslı : yağmurlu havada silecek çalışırken geri vitese taktığın taktirde arka silecek otomatikmen çalışmış olur anlaşıldımı :)
onlara gerek yok arka cama su sık otomatik çaalışıyo:D:D 5 te otobanda giderken geri vitesi takıp bi deniyim
sana doğru cevap verilmezki
aslı : yağmurlu havada silecek çalışırken geri vitese taktığın taktirde arka silecek otomatikmen çalışmış olur anlaşıldımı :)
atın atın havanızı GP nin havasını atın siz...
Arkadaşlar sizden çok özür dileyerek bu geyik olan bütün msjları silmek zorunda olduğumu belirtmek istiyorum
10 dakika sonra silinecektir :(
edit:
Çok özür dilerim msj buraya değil başka konuya yazacaktım bu zaten geyik bölümünde devam
Arkadaşlar sizden çok özür dileyerek bu geyik olan bütün msjları silmek zorunda olduğumu belirtmek istiyorum
10 dakika sonra silinecektir :(
edit:
Çok özür dilerim msj buraya değil başka konuya yazacaktım bu zaten geyik bölümünde devam
femoli alemsin valla... o zaman yazdığın yazıyı sil en kolay bu olur.. ::))) niye bizi uğraştırıyon ki.. ::)))) bizde bişey var sanıyoz..::))))
aaa dimi yani.. :D
noooooluyo yinee derken özürünü okudum :D
Tamam tamam silmedim msjları geyiğe taşıdım hadi bakalım ..
giycem giycem..no panic!! :D
ne oldu memet abi vaz mı geçtin görüyon demi herapla söz vermemişmiydi giyecem die
Sitemizde yaşanan ufak çaplı sorun için özür dilerim konuları kaydırırken biraz parçalamışımda :D:D:D
birazmııı :D:D paramparça ettin ya..karmakarışık oldu :P
giycem giycem..no panic!! :D
abla tamam sen giyiyonda memet abi caydı gibi
baksana dioki kendi kuyumuzu kendimiz kazmaayalım boşver dedi okumadınmı o mesajını memet abinin
okumazmıyım :)
femoli nerdesiiinnn..çarşaf almayamı gittin yoksa :D
baksana dioki kendi kuyumuzu kendimiz kazmaayalım boşver dedi okumadınmı o mesajını memet abinin
sponsor olacak ya , çok çalışıp çok para kazanması lazım... ;)
tabi saana sponsor olmak o kadar basit mi? demi yani
aman geyik forum oldu bu konu:D:D
İşlerim vardı kardeşim benim babamın işi değilki patron var başımızda :D:D:D
ah bu patronlar yokmuuu... :D
Insanlıgın ilk var oldugu dönemde adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Fakat, bunun için 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla, dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmiş 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılıgı olarak ona şeytanı agzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş. Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittigini artık ögrenmek istedigini söyleyerek dışarı çıkmış Kadıncagız şeytanı merak ediyormuş. Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin agzını açıvermiş.Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış: -Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emegini boşa çıkardın. Kadın da şeytana ;Sen o şişenin içinde hiç degildin ki, Şeytan ;Nasıl olur? şişeden çıktım sen de gördün, Kadın; -O şişenin içinde hiç degildin. Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki? Şeytan; Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir) ADAMIN ŞEYTANI HAPSETMESI 40 YILINI, KADININ ISE 5 DAKIKASINI ALMIS. ŞEYTAN TANRIYA İSYAN ETMIŞ '' ALLAHIM! MADEMKİ KADINLARI YARATICAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
İti an çomagı hazırla
İyi insan Lafın üstüne gelir
BU İKİ LAF DOGRU OLDUGU GİBİ BAZI KADINLAR ŞEYTANDAN DAHA ŞEYTAN BAZI KADINLARDA BAZI ERKEKLERDEN DAHA ZEKİ İNKAR ETMEMEK LAZIM
esen abla sana misilleme geldi:D:D
Mehmetcim misilleme değilki bu, aynen bana destek :D
adamın 40 yılda yaptığını kadın bi cümle ile yaptı :D
esen abla sana misilleme geldi:D:D
Yok ya bu kadar aptal şeytan yoktur ,bu kadar şeytan kadında yoktur:D:D:D
pardon hatlar karışmış:D:D uykusuzum ya artık sözleri bile ters anlıyom
mehmet,
o senin geçmeyi istemediğin nehir,
REN nehri olmasın sakın?
şeytana papucunu ters giydirebilecek tanıdığım bayanlar var :P
Yok ya bu kadar aptal şeytan yoktur ,bu kadar şeytan kadında yoktur:D:D:D
tempesty
24/01/2008, 21:03
süüpperr :D
misafir3
25/01/2008, 09:24
waybe ben formda bole geyık muhabbet duymadım gormedım mehmat abı sen benım canım deger verdıgım bı abımsın esen ablamda yanı herablam o benım valla benne yalan solım ıkınızınde yanındayım sadece okurum buyuklerın arasıan gıremem..saygılar..
bbüyüklerin arasına girmiyorsan karakartalımda saymaya başla orhan abii
O değilde, ben kardeşimin imzasında bulunan Uygur Türklerinin sözüne takıldım...
Çok anlamlı ve bir o kadarda bugünü anlatıyor malesef...
işyerinde konu anrlatımlı tarih yazıyordum bu sözü çok beğendim gerçektennde bugünü anlattığı için imzama ekliyim dedim