Orijinalini görmek için tıklayınız : yokuş sorunu
snglileri
25/07/2018, 13:55
merhabalar arkadaşlar, bende hafta içinde grande punto ailesine katılacağım , 1.4 active modeli yarı otomatik ,tek öğrenmek istediğim yokuşlarda sorun yaşanması , öyle bir yazıyorlar ki sanki asla araba yokuştan çıkamıyor gibi. nolur açıklayınnnnn :) aracı cok begendim maddi durumda buna el verdiği için punto olmasını istedim
yarı otomatiklerde yokuşta sorun oluyor evet. ama bence öyle abartılacak birşey değil. özellikle arkada fazla kişi varsa bazen robotun kafası karışıyor yokuşlarda vites düşürsem mi düşürmesem mi bi böyle çıkmayı deneyim gibisinden davranıyor yığılıp kalıyor araba öyle olunca ama zamanla alışıyorsunuz ona göre gaz vererek kullanmaya başlıyorsunuz bi şekilde yığılmayacak şekilde kullanmayı öğreniyorsunuz.
ben 1 yıldır, ablam 2 yıldır yarı otomatik punto kullanıyoruz. şu anakadar gayet menunuz.
snglileri
25/07/2018, 14:16
ya korkuyorum aracı cok beğendim bence puntoyu fazla kötüleyenler var sadece bu sorunu için günlerdir kara kara düşünüyorum. deli gibi kaydırma yokuşu çıkamama gibi bir sorunu yok değil mi tekrar tekrar soruyorum :)
bana göre öyle sorunlar yok. ama ne benim nede forumdan diğer arkadaşların yok dmesiyle olacak gibi durmuyor.
eğer aracı kullanma şansınız varsa tur atın. yokuşlarda test edin hem kendinizi hemde arabayı. ona göre karar verin.
snglileri
25/07/2018, 14:25
:) cok sagol