PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto cam tavan

bacadir68
23/07/2018, 11:54
İyi günler arkadaşlar. GP'min cam tavan perdesinin ucundaki plastik parça kırıldı. Yapıştırdım ama sıcağında etkisiyle pek işe yaramadı. Yetkili servis ön perde için bu parçaya 270 lira fiyat verdi. Açıkçası bu kadar küçük, basit ve tekrar kırılacağını bildiğim bir parçaya bu para biraz fazla geldi bana. Servisin soygunculuğundan başka birşey değil. Yaşadığım yerde çıkma parça işi yapan yer yok denecek kadar az, onlarda da bu parça zaten yok. Büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımdan ya da daha önce bu parçayı dışarıdan temin etmiş olan arkadaşlarımın yardımını istiyorum. İlgilenirseniz ve beni yönlendirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.35558

SM-G800H cihazımdan gönderildi

Ceyhun
23/07/2018, 12:13
Bu parça geçen sene İstanbul Atatürk oto sanayide bir yerde bulmuştu biri sanırım. 130 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Servisten 200 TL ye çok rahat alınabilir pazarlık yapın, çünkü bu parça çok kullanılan parça değil, darbe veya yanlış kullanım olmazsa kırılmıyor. UV destekli hammadde kullanılıyor yapımında. Sunroof tamircilerini de dolaşmanız gerekebilir belki elinde vardır adamın ucuza verebilir. Birde servis komple perde için mi o fiyatı verdi ?

bacadir68
23/07/2018, 12:26
Bu parça geçen sene İstanbul Atatürk oto sanayide bir yerde bulmuştu biri sanırım. 130 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Servisten 200 TL ye çok rahat alınabilir pazarlık yapın, çünkü bu parça çok kullanılan parça değil, darbe veya yanlış kullanım olmazsa kırılmıyor. UV destekli hammadde kullanılıyor yapımında. Sunroof tamircilerini de dolaşmanız gerekebilir belki elinde vardır adamın ucuza verebilir. Birde servis komple perde için mi o fiyatı verdi ?Servis pazarlık yapmıyor çünkü ellerinde yok, sipariş geçiyor. 270 lira sadece parça fiyatı, perdeye 1000 lira, komple cam tavana 12000 lira dediler. Yaşadığım yerde bu parçayı bulmam imkansız gibi çünkü burada sadece 3 tane cam tavanlı punto var, tamir yapan hiç bir yerde yok. En olmadı 1 numara film yaptıracağım, aslında perdeden daha da kullanışlı olur gibime geliyor. Kırılma konusunda ise yolcu biri binince illa ki orayı kurcalıyor. Daha önce kırılması bu yüzden zaten. Perdeyi açmak için geriye doğru asılınca kırılıyor malesef.

SM-G800H cihazımdan gönderildi

mevlutsenol
23/07/2018, 12:35
Sıcak silikonla kendiniz bir parça uydursanız olmaz mı ? En kötü ihtimalle çizim yaptırıp 3d printer dan baskı alabilirsiniz.

Ceyhun
23/07/2018, 12:40
Buralarda bakarız olmadı, uyguna bulursak kargo ederiz. 1 tanesi mi kırık yoksa çifti mi ?

theataraxia
01/08/2018, 14:52
İnternette çin dahil hiç bir yerde yok o parçadan ne yazık ki, bende arıyorum.

agar
10/07/2020, 11:47
Aynı sorun bende de mevcut çözüm bulabildiniz mi ?

EB1983
11/04/2021, 23:16
vay be komple tavan 12000 2018 de mersinde çıkmacı da 5000 di . Far ayaklarını sıcak tel ile lehim yapıyorlar .. belki öyle bir çözüm olabilir