Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol Durumu ?
Arkadaşlar Düzce yada bolu'dan samsun arası yol durumu nasıl yakın zamanda o istikamete giden varmı, duruma göre samsuna bartın üzerinden gideceğim,
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
aykuting
21/01/2008, 22:51
Yok baran yaa kusura bakmaa
Yok baran yaa kusura bakmaa
Senin gitmediğini biliyorum yoksa sana sorardım buraya konu açmazdım :)
O istikamete giden olmadığını nerden biliyosun, konuyu daha yeni açtım forumdakiler daha konuyu görmediler bile :D
Aykut 1 saat oldu hala kimse cevap yazmadı sen haklı çıktın galiba, sanırım aramızda samsunlu yok hiç.
bu pazar ist dan ankaraya gittim boluda aşırı sis ve soğuktu camsuyu bile dondu bazı yerlerde buzlanma vardı genelde yol acık
bu pazar ist dan ankaraya gittim boluda aşırı sis ve soğuktu camsuyu bile dondu bazı yerlerde buzlanma vardı genelde yol acık
Teşekkürler Abi
Ben de perşembe günü abanta gidecem inşallah sorun olur mu acaba kar lastiğim de yok ama lastiklerim continental
o kadar tehlikeli değil ama tetbiri elden brakmamak lazım yinede hayırlı yolculuklar
erdiyilmaz
23/01/2008, 00:29
Ben de perşembe günü abanta gidecem inşallah sorun olur mu acaba kar lastiğim de yok ama lastiklerim continental
continentaL asfaLt harici, kar ve ısLak zemindeki en kötü Lastik bence.
perşembe günü de yurt geneLinde kar var. dikkatLi oLun derim.
kardan adam buluşması yapalımmı? abantta :D
şaka bi yana arkadaşlar çok dikkatli olun yollarda gizli buzlanma cok oluyor özellikle ankara istanbul arasandıki cankurtaran yokuşu rakım boludan yüksek ve geceleri -18 . -20 yi buluyor.