Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyin yazılım fikir ve yardım

eskael
25/06/2018, 18:15
Arkadaslar 1.4 multiair aracımdaki beyin yazılımı yanlışlıkla silindi yazılımdan anlayan ve yardımcı edebilecek arkadaşlar varmi bu olay nasıl olabilir düzelebilir yetkili servistede denedik araç uniair beyin hatası veriyor ve komple beyin değişimi gerekiyor muş beyin ve yazılım işinden anlayanlar bana ulaşabilirler mi

Buranın bir üyesi olarak çok acil yardımınıza ihtiyacım var

feyzullah
25/06/2018, 18:17
Arkadaslar 1.4 multiair aracımdaki beyin yazılımı yanlışlıkla silindi yazılımdan anlayan ve yardımcı edebilecek arkadaşlar varmi bu olay nasıl olabilir düzelebilir yetkili servistede denedik araç uniair beyin hatası veriyor ve komple beyin değişimi gerekiyor muş beyin ve yazılım işinden anlayanlar bana ulaşabilirler mi

Buranın bir üyesi olarak çok acil yardımınıza ihtiyacım var

Forum sponsoru 2cr yazılımdan fikir alabilirsiniz.

volkan1065
25/06/2018, 20:01
Size daha onede 2cr yazılım ümit bey ile gorus menizi tavsiye etmiştik. İletişime geçtiniz mi.

eskael
02/07/2018, 17:45
Arkadaşlar sorunu çözdük Uniair hatası italyadan mühendisler uzaktan bağlanarak sorunu çözdüler cok şükür

edll
02/07/2018, 17:49
Arkadaşlar sorunu çözdük Uniair hatası italyadan mühendisler uzaktan bağlanarak sorunu çözdüler cok şükür

geçmiş olsun. burda yapacak bir usta ve onlardaki sistem yokmuş demekki :)

eskael
02/07/2018, 18:51
Malesef ama benim için çözüm için gerçekten zor bir zamandı çok şükür halloldu

Halil tyra
14/05/2023, 01:49
Bende 3 senede cozdum aslinda o kadar kolay ki servis mutliair dwgisecek dedi 21 bin dedi bana ulas yapamadiysan instegram adresinden grandepuntotr