Orijinalini görmek için tıklayınız : Özür
Arkadaşlarım 2011 senesinden beri foruma üyeyim, sıkıntılı dönemlerinde bu forum da bir çok arkadaş edindim. Bir çok şeyi onlarlarla paylaştım, geziler,yardımlaşma,kitap toplama v b gibi. Fakat daha sonra forum u aktif olarak takip edemedim.özür diliyor ve tekrar merhaba diyorum(erdi,tayfun öğretmenim kısaca herkese merhaba) fikret gümüş. .
Arkadaşlarım 2011 senesinden beri foruma üyeyim, sıkıntılı dönemlerinde bu forum da bir çok arkadaş edindim. Bir çok şeyi onlarlarla paylaştım, geziler,yardımlaşma,kitap toplama v b gibi. Fakat daha sonra forum u aktif olarak takip edemedim.özür diliyor ve tekrar merhaba diyorum(erdi,tayfun öğretmenim kısaca herkese merhaba) fikret gümüş. .
tekrar hoşgeldiniz. aynı almancılar gibi kesin dönüş yaptım der gibi olmuş :) iyi olmuş.
feyzullah
12/05/2018, 23:17
Nezaketiniz için şahsım adına teşekkür ediyorum. Forumda sizin gibi kıdemli üyeleri daha çok görebilmek dileğiyle.
serkan1065
13/05/2018, 20:29
Hoş geldiniz. Dönmenize memnun olduk, zira forumumuzun daha çok aktifleşmeye ihtiyacı var. Katkı sunan herkesin emeğine sağlık.
Nezaketiniz için şahsım adına teşekkür ediyorum. Forumda sizin gibi kıdemli üyeleri daha çok görebilmek dileğiyle.
Çok teşekkür ediyorum selamlar
fiatpuntocu
07/09/2018, 09:55
Merhaba hocam. Tekrar hoşgeldiniz. Umarım sorunlar çözülmüştür :)
Fikret bey hoşgeldiniz..ben de eskisi kadar aktif olamıyorum ama birkaç günde bir yoklama şansım oluyor :) sizi görmek çok güzel..
ykaya1983
07/09/2018, 20:05
Eski üyeleri forumda gördükçe bayağı mutlu oluyorum.Tekrar hoşgeldiniz foruma.
gptrcaner
15/10/2018, 11:48
Hocam ne demek. Herkesin bir hayatı var. Tekrardan gelmeniz güzel :)