Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pasta Cila ve motor Koruma yaptırdım.

zytpyrt
11/05/2018, 16:48
Arkadaşlar Merhaba;

Aracımın pasta cilasını yaptırdım ben cok begendım sızınlede paylaşmak istedim, Kendi çalıştıgım yerdeki ustaya yaptırdım, düşünen olursa yardımcı olurum.

354493545035451

OnurBazarbasi
11/05/2018, 16:57
valla maşallah çok güzel olmuş. ne kadar masraf oluştu ben de düşünüyorum yaptırmayı

edll
11/05/2018, 17:04
sinekkaydı olmuş maaşallah. Allah kaza bela vermesin.

zytpyrt
11/05/2018, 17:05
150 TL ye yaptırdım, Ben Çekmeköy Toyota plazada Çalışıyorum, Burdaki ustadan rica ettim kırmadı 150 TL ye yaptı, hafta sonu 5 den sonra yapabiliyor ancak.

zytpyrt
11/05/2018, 17:06
Amin İnsallah Sizlerde yaptırın arabanın duruşu değişiyor gerçekten.

zytpyrt
11/05/2018, 17:14
354523545335454

edll
11/05/2018, 17:21
354523545335454

çok iyi. araç kendine gelmiş özüne dönmüş resmen

OnurBazarbasi
11/05/2018, 18:22
150 TL ye yaptırdım, Ben Çekmeköy Toyota plazada Çalışıyorum, Burdaki ustadan rica ettim kırmadı 150 TL ye yaptı, hafta sonu 5 den sonra yapabiliyor ancak.

çok iyi fiyat bence. bize de yapar mı :)

zytpyrt
12/05/2018, 12:03
Forumdan bır arkadasa yapacak konustum :) konusayım sızın ıcınde ıstersenız ? yine aynı fiyattan yapacak forumdan gelenlere

gpmesud
12/05/2018, 14:58
bursada nereye yaptırabiliriz. birde benim aracın sol ünt direğinde biraz güneş yanığı var sıkıntı olurmu?

edll
12/05/2018, 16:01
bursada nereye yaptırabiliriz. birde benim aracın sol ünt direğinde biraz güneş yanığı var sıkıntı olurmu?

güneş yanığı aynı şekilde kalır. biraz parlak bir güneş yanığınız olur :)

gpmesud
12/05/2018, 16:44
tamam o sorun değil bir farda sarı biraz benim puntonun bu internette dolasan bi paket var görmüsünüzdür belki. içinde zımpara ve bi mendil var onu kullansam mmı diyorum sağlıklı olurmu acaba.

edll
12/05/2018, 19:06
tamam o sorun değil bir farda sarı biraz benim puntonun bu internette dolasan bi paket var görmüsünüzdür belki. içinde zımpara ve bi mendil var onu kullansam mmı diyorum sağlıklı olurmu acaba.

boşa para verme kardeşim. çiftini en fazla 50 liraya parıl parıl parlatıyorlar. ben ayrı ayrı zamanlarda ikisini 40 liraya yaptırmıştım.

volkan1065
12/05/2018, 19:56
Güle güle kullanın güzel olmuş ama motor temizliği en güzeli olmuş.

Uygulama makina ilemi yapıldı yoksa el ilemi. Puntoların verniği biraz zayıftır. Makina ile yapılan uygulamalarda çok dikkat etmek gerekir. Normal pasta cila uygulamasının elle yapmak fazla aşındırmamak en iyisi. Polisaj makinası ile yapılıyorsa biraz daha fazla profesyonel ürün ve kalıcı özelliği uzun olan boya korumada yapmak gerekir. Özellikle su kaydırıcılığı yüksek olan.

Bursa için Bekbars bursa Ceyhun başol ile görüşülebilir. Uygulamaları profesyoneldir. Fiyatı biraz uçuk olabilir. Yok ben fazlasını istemiyorum dersen normal araç yıkayan yerler bile yapıyorlar. Az cok vakit ayırabilirseniz en ince pasta ve gaz yağı ile mükemmel sonuçlar çıkarabilirsniz.

Far parlatma işine gelince pasta cila ile yapılan far partlatmada farın üstündeki koruyucu tabaka alındığı için sıklıkla yenilemek gerekebiliyor. Polisajla bu işlem yapıldıktan sonra şeffaf far folyosu ile kaplanırsa kalıcılığı uzun olacaktır. Bu konuda lumarın far folyosu çok iyi. Yakın zamanda far folyosu uyugulamasını kendi aracıma uygulayacağım. Sonra nasıl yapılır burda paylaşırım.

edll
12/05/2018, 21:22
Güle güle kullanın güzel olmuş ama motor temizliği en güzeli olmuş.

Uygulama makina ilemi yapıldı yoksa el ilemi. Puntoların verniği biraz zayıftır. Makina ile yapılan uygulamalarda çok dikkat etmek gerekir. Normal pasta cila uygulamasının elle yapmak fazla aşındırmamak en iyisi. Polisaj makinası ile yapılıyorsa biraz daha fazla profesyonel ürün ve kalıcı özelliği uzun olan boya korumada yapmak gerekir. Özellikle su kaydırıcılığı yüksek olan.

Bursa için Bekbars bursa Ceyhun başol ile görüşülebilir. Uygulamaları profesyoneldir. Fiyatı biraz uçuk olabilir. Yok ben fazlasını istemiyorum dersen normal araç yıkayan yerler bile yapıyorlar. Az cok vakit ayırabilirseniz en ince pasta ve gaz yağı ile mükemmel sonuçlar çıkarabilirsniz.

Far parlatma işine gelince pasta cila ile yapılan far partlatmada farın üstündeki koruyucu tabaka alındığı için sıklıkla yenilemek gerekebiliyor. Polisajla bu işlem yapıldıktan sonra şeffaf far folyosu ile kaplanırsa kalıcılığı uzun olacaktır. Bu konuda lumarın far folyosu çok iyi. Yakın zamanda far folyosu uyugulamasını kendi aracıma uygulayacağım. Sonra nasıl yapılır burda paylaşırım.

folyoyu yapınca bizide bilgilendir bizde yapalım. yok sararıyor yok başka bişi oluyor deniyor. yoksa benimde aklımdan geçen en başta oydu.

zytpyrt
29/06/2018, 17:26
Merhaba Arkadaşlar,

Bu işi yapan işin ustası olduğu için sorunsuz bir şekilde işlemleri halletti cok sağolsun..

Ayrıca @boratc abimizde bu gün aracını getırecek 6:30 gibi onun aracınada yapılacak. zaten paylaşır oda resimlerini bizimle...

hayalci79
18/07/2018, 01:16
Bizim Punto'nun kaputunda güneş yanığı oluşmuştu, yetkili serviste pasta yaptılar ve geçti, yeni başlayan güneş yanığı olduğunu söylediler. Ben boyanmadan geçmez diye düşünüyordum, vahim görünüyordu çünkü..

serkan1065
18/07/2018, 10:46
Gayet güzel olmuş; kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.