PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F1 çakar modül

ozkantastemel
12/04/2018, 13:50
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar

Uzun zamandır g.punto aracımın 3. stop lambasına f1 çakar modülü araştırıyordum internette. Genelde karşıma çıkan iki tip modül vardı. birisi 9 fonksiyonlu diğeri ise sürekli çakar modül. Sonunda istediğim gibi bir modül buldum. Hızını ve süresini kendimiz ayarlayabileceğimiz bir modül (Bileniniz vardır mutlaka ben yeni keşfettim :) )
Bugün kargom ulaştı. Fotoğrafını aşağıda paylaşıcam.

Haftasonu bağlantısını yapmayı düşünüyorum. Fakat aklımda iki soru var.
Birincisi bu modül bagaj kapağındaki 3. stop kapağından içeriye girecek şekilde sığacak mı?
Diğeri ise lambaya giden - ve + kabloları nasıl tespit edeceğim?

İkinci sorum için yardımınızı bekliyorum, birincisi için ise deneyimimi paylaşacağım.

ozkantastemel
14/04/2018, 23:21
Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugün modülü taktım. Yüzde elli ihtimalim vardı -+ kablo için. İlk ihtimalim tuttu.
Düşündüğüm gibi modül sıgmadı bagaj kapağı boşluğuna. Modülün dışını sökerek kendim kartondan bi muhafaza yaptım ve izole bantla komple bantlayarak bagaj kapağına koydum. Sökmüşken 3. Stop lambasındaki patlamış minik ampullerimide değiştirdim.
Modül bağlamak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Han
14/04/2018, 23:26
bu tip modüllerin içerisindeki yapı elamanları çalışma esnasında ısı meydana çıkarır.hatta bazen elinizle dokunulmayacak kadar ısındığı olur karton sardım demişsiniz bu konuya dikkat etmenizde fayda var.

ozkantastemel
14/04/2018, 23:31
Bu ihtimal muhafazası içinde geçerli değil miydi?
Yinede yarın kontrol edeyim. Tavsiye için teşekkürler

Han
14/04/2018, 23:33
rica ederim.muhafaza sert plastikten imal edilir ve yanma derecesi karton-kağıt türevlerine göre daha yüksektir

Gerefez
10/12/2019, 02:35
Merhaba modülü nereden temin ettiniz, nasıl bağladınız son olarak nasıl ayarlanıyor 9 fonksiyonu

Ozer77
10/12/2019, 10:14
3.stobu nasıl söktünüz lütfen bunu anlatın [emoji846]

ozannazo
14/01/2020, 01:02
selamlar
grande punto için 3. stop lambası çakarlı olarak bende mevcut eger isterseniz kargo yaparım aracımız üzerinde çalışıyor.
ben bu özelliği sevmediğim icin orjinali ile değiştirecegim. isteyen olursa buradan beni etiketleyerek yazsın yada numaram 5414415774 arayabilirsiniz.