Orijinalini görmek için tıklayınız : Far toz kapağı-Grande Punto
ozkantastemel
12/04/2018, 09:18
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen gün sağ kauçuk far toz kapağını söküp ampulüme bakmıştım.
Sanırım kapağı tam takamamışım. Dün bir baktım kapak düşmüş :)
Elinde bulunan varsa ücret karşılığı satın alabilirim.
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen gün sağ kauçuk far toz kapağını söküp ampulüme bakmıştım.
Sanırım kapağı tam takamamışım. Dün bir baktım kapak düşmüş :)
Elinde bulunan varsa ücret karşılığı satın alabilirim.
yakın olsan verirdim ama oto elektrikçinin birinde yoksa diğerinde mutlaka vardır. 5 liradan fazlada istemezler. sanayiye yolunuz düşerse bakın ve birde yedek alın. benim 4. alışım çünki.
ozkantastemel
12/04/2018, 13:22
Sizde fazla varsa ücretini ve kargo bedelini öderim.
Gönderme şansınız var mı?
ykaya1983
12/09/2018, 23:17
Bu far kapağını nereden buluruz arkadaşlar.İnternette araştırdım bulamadım.Satış linki var mı?
Banada lazım bu toz kapagından bır kac yere sordum fakat bulamadım onlarda bulamazsın zor bulursun gıbı kelımeler kullandılar ınternettende baktım ama net bır sey bulamadım..
Ya elektrik yada fiat özel servislerinde bulunabilir. Biraz gezip bakmanız lazım.
ykaya1983
13/09/2018, 11:10
Ya elektrik yada fiat özel servislerinde bulunabilir. Biraz gezip bakmanız lazım.
İnternette satış linki göremedim.Ancak dediğiniz gibi fıat özel servisleri ya da parçacılara bakmak lazım
İnternette satış linki göremedim.Ancak dediğiniz gibi fıat özel servisleri ya da parçacılara bakmak lazım
Şuan kütahyaya gidiyorum. Acil değilse mersine dönüşte bakayım pazartesi.
ykaya1983
13/09/2018, 19:35
Şuan kütahyaya gidiyorum. Acil değilse mersine dönüşte bakayım pazartesi.
Abi hayırlı yolculuklar.Acil değil aslında.O zamana kadar ben de bir araştırayım belki birşey uydurabilirim oraya.
Abi hayırlı yolculuklar.Acil değil aslında.O zamana kadar ben de bir araştırayım belki birşey uydurabilirim oraya.
Şimdi sanayi tarafına uğradım bir çıkmacı bir özel fiat servisi 2 elektrilçi baktım kalmamış. Sanırım sonunu ben almışım. Çıkma farcıda vardı ama trk vermedi. Sökemem dedi kandıramadım 😀 kusıra bakma yunus kardeşim bulsam hemenen yollayacaktım.
ykaya1983
18/09/2018, 22:54
Şimdi sanayi tarafına uğradım bir çıkmacı bir özel fiat servisi 2 elektrilçi baktım kalmamış. Sanırım sonunu ben almışım. Çıkma farcıda vardı ama trk vermedi. Sökemem dedi kandıramadım 😀 kusıra bakma yunus kardeşim bulsam hemenen yollayacaktım.
Eyvallah kardeşim benim.Arayıp sorman bile fazlasıyla yeter.
Böyle birşey buldum bizim punto ya uyar mı acaba? Bilgisi olan var mı?
https://www.yedekparcasehri.com/urun/far-kapagi-dk9976-megane-ii-kaucuk