PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin ve Adanada Cruise kontrol taktırmak isteyenler

edll
11/04/2018, 23:36
benimde geçen sene Sivas ta kendisine bu işlemi yaptırdığım Murat Büyüktanır hocam ( kendisi öğretmendir aynı zamanda ) 21-22-23 nisan da adana ve mersinde olacağını öğrendim. Bu konuda mersin ve adanada bu işlemi yapan varmı diye soran arkadaşlar oluyordu. belki aklında olan arkadaşımız vardır.

araçlarına cruise hız sabitleme, sis farı, otomatik yagmur far sensörü vb. uygulamaları yaptırmak isteyenler için iyi bir fırsat gibi düşünüyorum.

https://www.facebook.com/muratbuyuktanirFiat/posts/411763025959486?notif_id=1523477465047657&notif_t=comment_mention&ref=notif

yaptığı işleri görmek isteyen olursa sitelerini ziyaret edebilir.

https://www..com/

szgnpnt
12/04/2018, 20:42
benimde geçen sene Sivas ta kendisine bu işlemi yaptırdığım Murat Büyüktanır hocam ( kendisi öğretmendir aynı zamanda ) 21-22-23 nisan da adana ve mersinde olacağını öğrendim. Bu konuda mersin ve adanada bu işlemi yapan varmı diye soran arkadaşlar oluyordu. belki aklında olan arkadaşımız vardır.

araçlarına cruise hız sabitleme, sis farı, otomatik yagmur far sensörü vb. uygulamaları yaptırmak isteyenler için iyi bir fırsat gibi düşünüyorum.

https://www.facebook.com/muratbuyuktanirFiat/posts/411763025959486?notif_id=1523477465047657&notif_t=comment_mention&ref=notif

yaptığı işleri görmek isteyen olursa sitelerini ziyaret edebilir.

https://www..com/Antep'e de gelmez mi acaba normalde Adanaliyim gorevim icin antepteyim

FİAT PUNTO 2013 1.3 MULTİJET 75 HP POP

volkan1065
12/04/2018, 22:04
Arkadaşlar peguet kolunu yada orjinal kolu sizde takabilirsiniz. Sadece ilave olarak modifiyeli elm ihtiyacı oluyor. Onun dışında işçilik bazında basit bir işlem. Takan kişiden daha az maliyete kendiniz yapabilirsiniz. Bu konu ile ilgili makalede yazdım en basiti bir doktora bile tarif ile peguet kolunu gönderip tarif ederek montajını yaptırdım.

Biraz kendinize güven yeterli olur. Birilerini beklemenize gerek yok.

edll
12/04/2018, 23:49
Arkadaşlar peguet kolunu yada orjinal kolu sizde takabilirsiniz. Sadece ilave olarak modifiyeli elm ihtiyacı oluyor. Onun dışında işçilik bazında basit bir işlem. Takan kişiden daha az maliyete kendiniz yapabilirsiniz. Bu konu ile ilgili makalede yazdım en basiti bir doktora bile tarif ile peguet kolunu gönderip tarif ederek montajını yaptırdım.

Biraz kendinize güven yeterli olur. Birilerini beklemenize gerek yok.

volkanım yerden göğe kadar haklısın. bende seninle hemfikirim. ancak basit 1 liralık ampülü bile 10 liralık benzin yakıp 10 lirada elektrikçiye verip taktıranlar var. beceremem yapamam mantığında olan arkadaşlar için paylaştım.
aslında birkaç gün yanına gelip şunu birebir senden öğrenmek var. insan görünce daha iyi kavrıyor.

volkan1065
12/04/2018, 23:57
Yazın Taşucu na geldiğimde bu işi erdemli de ciğerci Ömer üstada görüşelim abi :)

Abi ben sana bunu gözü kapalı yaptırırım orası ayrı ama ciğer önemli :)

edll
13/04/2018, 00:05
Yazın Taşucu na geldiğimde bu işi erdemli de ciğerci Ömer üstada görüşelim abi :)

Abi ben sana bunu gözü kapalı yaptırırım orası ayrı ama ciğer önemli :)

erdemliye gelmişken mersine gel mersinde sivas köftesi yedireyim :)
valla sen yeterki gel kardeşim buralara istediğin ciğer olsun.

szgnpnt
13/04/2018, 10:01
O zaman ben kendim yapmaya talibim maliyeti ve montaj konusunda bilgi istiyorum volkan hocam :)

edll
13/04/2018, 17:08
Antep'e de gelmez mi acaba normalde Adanaliyim gorevim icin antepteyim

sadece adana ve mersin gelecem demiş. antepe geleceğini sanmam. volkan beyinde söylediği gibi elinizden geliyorsa hiç fazla masrafa girmeyin.

volkan1065
13/04/2018, 20:12
Tabiki burda seçenekler çok. Eli yatkın olmayan arkadaşlar da vardır. Ama bunu burda ticaret için söylemiyorum uzun yol gidenler için cruz sistemi candır. Ben araç alırken cruzz olmayan bir araç almam artık. Burdan sunuda belirteyim el becerisi olmayan kişiler herhangi bir elektirikciye de peguet kolunu taktirabilir. Elektirikcinin yapacağı sadece D soketini sokup 41 nolu pine kabloyu takip ucu bağlamak olacak. Yani bu rahatlıktan kimse mahrum kalmasın. Araç değerinizde artacaktır..

ekremesiroglu
15/04/2018, 19:58
Punto araçlarına Peugeot kolu ile , direksiyon tuşları ile veya Orjinal ünite ile cruise control taktırmak isteyen arkadaşlar web sitemizin iletişim bölümünden kendisine en yakın ekip arkadaşımız ile iletişime geçebilir ve yaptığımız uygulamaları bu adresten görebilitler

https://www..com/category/punto-cruise-control/

kadirtas001
16/04/2018, 11:43
makaleyi nerde bulabiliriz okuyalım

volkan1065
16/04/2018, 12:01

https://forum.grandepuntotr.com/kendi-modifiyeni-kendin-yap/64413-punto-fiorino-doblo3-cruise-control-uygulamasi.html

edll
16/04/2018, 12:01

ekrem esiroğlu nun verdiği linke göz atabilirsin. uyguladıkları araçlarla ilgili bilgiler mevcut. yok ben yapabilirim dersenizde volkan beyle irtibat kurun fazlasıyla yardımcı olacaktır.

edll
11/06/2018, 18:23
mersinde yaptırmak isteyen olursa 200 lira karşılığı bu işi yapan var. üstelik faturada kesiyor. yaptırmak isteyen haber versin yardımcı olurum.

szgnpnt
11/06/2018, 19:09
mersinde yaptırmak isteyen olursa 200 lira karşılığı bu işi yapan var. üstelik faturada kesiyor. yaptırmak isteyen haber versin yardımcı olurum.Mersine uğrama şansım olursa ben yaptırırım . Sana ulaşırım hocam . Gerçi volkan hocamla her şeyi yaptık ama aktif olmadı

HTC One_M8 Eye cihazımdan gönderildi

edll
11/06/2018, 21:01
Mersine uğrama şansım olursa ben yaptırırım . Sana ulaşırım hocam . Gerçi volkan hocamla her şeyi yaptık ama aktif olmadı

aktif etme konusunda volkan bey ne söylemişse odur. mutlaka hallolacak birşeydir.

szgnpnt
11/06/2018, 21:19
aktif etme konusunda volkan bey ne söylemişse odur. mutlaka hallolacak birşeydir.Volkan hocamla ne yaptıysak olmadı sağolsun çok vakit harcadı bana. Ama benim araç sağolsun bir türlü cevap vermedi çabalara

edll
11/06/2018, 21:22
Volkan hocamla ne yaptıysak olmadı sağolsun çok vakit harcadı bana. Ama benim araç sağolsun bir türlü cevap vermedi çabalara

sistemi kurduysanız öylece kalsın. mersine yolunuz düşerde denk gelirsek bir şekilde hallederiz.

volkan1065
11/06/2018, 21:55
200 TL cok iyi fiyat ayrıca el becerisi olanlar için forumda makalemizde var. O konuda da burdada her türlü desteği zaman vakit oldukça veririz.

servetd
13/06/2018, 09:50
bu konuda konya da biraz daha pahalı bir fiyat istediler , mersin deki rakam iyiymiş..

servetd
13/06/2018, 09:52
üstat sen mi yapıyorsun başka bir usta mı yapıyor ? yolum düşerse bayram tatilinde uğrarım belki

edll
13/06/2018, 14:26
üstat sen mi yapıyorsun başka bir usta mı yapıyor ? yolum düşerse bayram tatilinde uğrarım belki

ben yapmıyorum linea cı bir usta yapıyor.

ekremesiroglu
13/06/2018, 17:05
cruise control

edll
13/06/2018, 19:29
sahte beyan

sponsor derken. burda herhangi bir sponsorluk ibaresi göremedim. sponsor olarak bildiğimiz kavaklıdere ve 2cr var. yada benmi göremedim.

servetd
14/06/2018, 08:19
sistemi kurduysanız öylece kalsın. mersine yolunuz düşerde denk gelirsek bir şekilde hallederiz.

üstat hayırlı sabahlar , mesajla ustanın telefonunu bir rica edebilir miyim ? Bir şey danışacağım olmadı bir gün çıkar gelir taktırabilirim.

edll
14/06/2018, 14:04
üstat hayırlı sabahlar , mesajla ustanın telefonunu bir rica edebilir miyim ? Bir şey danışacağım olmadı bir gün çıkar gelir taktırabilirim.

volkan bey her konuda yardımcı oluyor zaten. sen buyur sor yardımcı olalım. mersinede yolun düşerse buyur gel beklerim.

servetd
17/06/2018, 20:22
volkan bey her konuda yardımcı oluyor zaten. sen buyur sor yardımcı olalım. mersinede yolun düşerse buyur gel beklerim.

üstat hayırlı bayramlar yok volkan beye değildi sorum ama volkan bey yapıyorsa Konya dan Mersine baktım 3-4 saat filan sürüyor seçim öncesi bir ara gelir taktırabilirim belki diyecektim ustaya onları soracaktım , ya da usta nın konya da bildiği bir yer varsa oraya kadar gelmeyelim diyecektim. Gerçi diş hastanesinde bir kaç arkadaşımız var ama onlar çok araba işleri ile uğraşmazlar.

volkan1065
17/06/2018, 22:27
Konya'da bir kaç gün içinde bir arkadaşımız montajı kendi yapacak. Şu an sadece aktif etmeyi bekliyor. Bir kaç gün vaktiniz varsa bekleyin sizede kolu gönderirim arkadaştan yardım alabilirsiniz.

servetd
18/06/2018, 08:12
Konya'da bir kaç gün içinde bir arkadaşımız montajı kendi yapacak. Şu an sadece aktif etmeyi bekliyor. Bir kaç gün vaktiniz varsa bekleyin sizede kolu gönderirim arkadaştan yardım alabilirsiniz.

teşekkür ederim volkan bey mersine gitme durumu vardı gerçi daha burdayım haberleşiriz. çok saolun