Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANAHTARIM KIRILDI!!! YARDIM

gkan55
05/04/2018, 23:37
merhaba punto evo aracımı daha yeni aldım fakat eski sahibi yedek anahtarın kayıp olduğunu söyledi aynı zamanda orjinal anahtarda neredeyse paramparça olacak sustası çalışmıyor istanbulda anahtarcı tavsiye edebilir misiniz? hem yedek yaptırıcam hemde orinali yenilemeliyim

edll
05/04/2018, 23:44
merhaba punto evo aracımı daha yeni aldım fakat eski sahibi yedek anahtarın kayıp olduğunu söyledi aynı zamanda orjinal anahtarda neredeyse paramparça olacak sustası çalışmıyor istanbulda anahtarcı tavsiye edebilir misiniz? hem yedek yaptırıcam hemde orinali yenilemeliyim

çinden sipariş ediliyor. 15 ila 20 lira arası. letgo gibi yerlerdede bu ürünleri kar koyup satıyorlar. oto anahtarcılarda yedek yaptırıp onunla idare ederken araştırmalarınızı yapın. anahtar kabıyla beraber hallederiz dediklerinde 200 civarı para isteniyor. bu kadar para verilmez bence.

Cellat45
06/04/2018, 10:15
arkadaşım ben gittigidiyordan 25tl ye komple anahtar aldım susta mekanizması kabı fiat logo su fln herşeyi vardı. içindeki elektroniği yeni kaba aktardım eski anahtarın ucunuda yeni anahtarın ucu ile değiştirdim istersen yeni uçta açtırabilirsin herhangi bir anahtarcıda. Benim sana tavsiyem elindeki anahtar için anahtarcıya gitme kendin daha ucuza halledebilirsin. Yedek anahtar için mecbur gideceksin, bizim araçların yedek anahtarları kumandalı ve susutalı değil böyle yaptırırsan daha ucuz olur.