Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat İbiza'dan Sonra Punto Alınır Mı?
abdlkdryvz
28/03/2018, 17:56
Merhaba! İyi Günler!
Bizde şuanda 2016 model 18,000 1,2 Tsi Style paket Seat İbiza var. Maddi durumlardan dolayı satıp 20-30'bin TL0 arasında bi araba düşünüyoruz. Dün 2008 Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic aracı olan bir beyefendi takas teklifi etti araç yanlış olmasın 108,000 km de olması gerek benzinli üstüne 24,000 tl teklif etti sizce uygun mu? Punto benzinli. Donanım olarak tatmin eder mi? Kapıları kilitleyince aynalar otomatik olarak katlanıyor mu? Yol tutuşu vs iyi mi?
Şimdiden teşekkürler!..
fencolic
28/03/2018, 18:54
Merhaba! İyi Günler!
Bizde şuanda 2016 model 18,000 1,2 Tsi Style paket Seat İbiza var. Maddi durumlardan dolayı satıp 20-30'bin TL0 arasında bi araba düşünüyoruz. Dün 2008 Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic aracı olan bir beyefendi takas teklifi etti araç yanlış olmasın 108,000 km de olması gerek benzinli üstüne 24,000 tl teklif etti sizce uygun mu? Punto benzinli. Donanım olarak tatmin eder mi? Kapıları kilitleyince aynalar otomatik olarak katlanıyor mu? Yol tutuşu vs iyi mi?
Şimdiden teşekkürler!..5 sene punto kullandım. Puntonun ayna katlaması yok. 1.4 benzinli size 1.2 tsi den sonra hantal ve yakıtı fazla gelir. Punto city direksiyon sorunu yani seyir esnasında direkaiyon kitlenmesi ve torpido airbag çatlağı gibi kronik sorunları olan bir araba. Özellikle 2006 ile 2008 arası araçlarda var. 2009 sonrasında daha az var. Yol tutuşu iyidir. Süspansiyonu serttir. İç malzeme kalitesi her B sınıfında olduğu gibi düşük kalitede. Puntoyu kötüler gibi oldum ibizanın nasıl olduğunu bilmiyorum. Sadece alacaksanız dediğim noktalara dikkat edin derim. Daha önceden direksiyon ve airbag tamir değişim v.s. olmuş mu diye.
ASUS_A007 cihazımdan gönderildi
fire motor ümit kardeşiminde bahsettiği gibi hantal kalır. diğer bahsettiği şeylerse her araçtaki kronik sorunlardan bir kaçı. seat lar puntoya bakarsan daha hoş araçlar. gerek konfor gerekse görüntü olarak. bana kalırsa nakte çevirip turbolu temiz bir punto bakmak. ancak bu şekilde bir nebze olsun seat ın alıştığınız rahatlığını bulabilirsiniz. 4 yıldır 2011 dizelini kullanıyorum. zamanında yapılması gereken bakım harici önemli bir sorun yaşamadım çok şükür.
Merhaba! İyi Günler!
Şimdiden teşekkürler!..
Bence 30 binliraya alınacak en ideal araç punto. Piyasalar çok yüksek. Adam doğana 18-20 bin istiyor. Ben 2 sene 2007 model 1.3 mjt kullandım. Daha yeni 30bin liraya sattım. Temiz kullanılmış, düşük km’li dizel punto hayli işinizi görür.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
feyzullah
28/03/2018, 21:16
Tsi ibiza keyifli bir araç. Ben de 4 yıldır 2008 dynamic 1.4 fire kullanıyorum memnunum. Ancak turbo beslemeli bir araçtan 1.4 fire motora geçildiğinde performans tatmin etmeyebilir. T-jet punto bakabilirsiniz en azından performans anlamında memnun eder. Lpg uyumu her iki motorda da mevcut. Kronik sorunlara gelince, evet punto kronik sorunları olan bir araç. Eğer düzgün bakım yapılıp kullanılmadıysa baş ağrıtabilir. Ancak temiz bir punto bulabilirseniz, düzgün kullanım ve zamanında bakım şartıyla ömürlük araçlar. 1.4 fire performansı dışında herhangi bir sorunu olmayan taş gibi bir motor. Yasal hız sınırları kapsamında kullanıldığında günümüz çekirdek aileleri için fazlasıyla yeterli olur.
culudamar
30/03/2018, 00:02
Katılıyorum 2006 dizel emotion ilk sahibiyim. 4 kişilik ailemize yetiyor. Arkaya 2 çocuk koltuğu ve kayınvalide sığıyor. Bir kez motor yağı radyatör suyuna karıştı. O da yıllar önce oldu. O zamandan beri sorun çıkarmıyor. Ne direksiyon ne airbag çatlağı.