Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto 1.4 fire dynamic 2006

ugur konuk
23/01/2018, 02:10
Merhabalar. Foruma daha çok yeni katıldım ve bir punto almak istiyorum tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. Araçtan bahsedeyim sizlere. 2006 model 1.4 fire dynamic 77 hp LPG takılmamış, hata, kaza, boya yok sahibinin söylediğine göre. Km 88 binde fiyat en son oluru 28 bin dedi. Şimdi bu araç alınır mı fiyat olarak uçuk bir fiyat mı? Bunun dışında herhangi bir tavsiyeniz var mı?

feyzullah
23/01/2018, 09:07
Fiyattan önce detaylı bir ekspertize sokmanızı öneririm. Pazarlıkla biraz daha düşürebilirsiniz. İki ayrıntıya çok dikkat edin. İlki ön yolcu airbag kısmında çatlak var mı yok mu? İkincisi ise city arızası olup olmadığını kontrol edin. Puntolarımızın en ağır maliyetli kronik sorunları bu ikisi. İyi alışverişler dilerim.

whobrave
23/01/2018, 10:21
Fiyattan önce detaylı bir ekspertize sokmanızı öneririm. Pazarlıkla biraz daha düşürebilirsiniz. İki ayrıntıya çok dikkat edin. İlki ön yolcu airbag kısmında çatlak var mı yok mu? İkincisi ise city arızası olup olmadığını kontrol edin. Puntolarımızın en ağır maliyetli kronik sorunları bu ikisi. İyi alışverişler dilerim.

Katılıyorum.

2006 ve 2007 model grande puntolarda Airbag çatlağı ve City arızası daha yaygın. Önceliğiniz ekspertize sokup hatta bu işi yetkili serviste yaptırmanız daha faydalı çünkü aracın geçmişini de aynı anda sorgulayabilirsiniz. City arızası, airbag için daha önce servise müracaat edilip herhangi bir işlem yapılmış mı öğrenebilirsiniz. Onun haricinde boyasız değişensiz ve 88 bindeki dynamic punto için ve başka bir sıkıntısı yok ise 28 bin tl bana göre gayet uygun ama pazarlık payınızda varsa en azından 1000 tl kadar da düşmesi yararınıza olur. Şimdiden hayırlısı olsun..