PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto hoparlör

Medusa
10/10/2017, 16:25
arkadaşlar merhaba aracıma 1400tl harcayıp ses sistemi yaptırdım ama eski halinden daha beter ses çıkıyo yaptırdıgım kişi tanıdık taktıktan sonra vakti kalmadıgı için başka bi zaman söktürcem geri.ama ben de o da anlamadı neden böyle oldugunu belli ki bu işte iyi değilmiş arkadaşım.ön kapılara 2adet hoparlör taktı markası aklıma gelmiyo şuan arkaya da 2 adet pioner 600watt komponent ve amfi bağladı bn de önceden kendim sony teyp takmıştım.ama berbat bi ses kalitesi var.bana fikir ve bilgi verebilirmisiniz bu konuda

volkan1065
10/10/2017, 16:31
Amfi kabloları cekildimi yoksa noraml 075 lik kablomu kullandınız. onun dışında hoparlör bağlantılarında artı ve eksi bağlantılara dikkat edilmedilir. Teybin ses artısını gidipte hoparlörün eksisine bağlarsan ince cırlak bir ses alırsınız. Yüksek seste sürekli zırıltı yapar. Amfi ayarları nın teyp cıkışına göre yapılması gerekiyor. Amfiye çekilen enerji kablosu yeterli kalınlıktamı ve nerden alındı. Bu sistemi yaparken herşey tam olmalı bir taraf eksik yada yanlış olunca ne yapsanız düzgün sonuç alamazsınız.

Mapazule
10/10/2017, 21:23
ben size yardımcı olamıyacam ama siz bana olurusunuz ön hoparlörlerin boyutu nedir acaba tam bi bilgim yokta

edll
10/10/2017, 23:49
ben size yardımcı olamıyacam ama siz bana olurusunuz ön hoparlörlerin boyutu nedir acaba tam bi bilgim yokta

16cm önler, arkalar 13cm. ancak aparatla arkalarada 16cm takılabiliyor.

Medusa
11/10/2017, 00:32
Aynen yüksek seste sürekli cırıltı yapıyor düşük seste de bass alamıyorum hiç gerçi yüksek seste de tok bas sesi çıkmıyo tık tık gibi bi vurma sesi geliyo

Medusa
11/10/2017, 00:33
Aynen süleyman arkadaşımın dediği gibi

Mapazule
11/10/2017, 12:31
çok teşeşkkür ederim saolasınız