Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Grande Punto
2005 yılında internette bulduğum ilk Grande Punto. Araca baktığınızda bizdekilerden farklılıklar var. Benim en çok dikkatimi çeken farları, yan sinyalleri ve yan aynaları oldu. Ama böyle bir araç halen piyasana yok.
sanırım bu araç piyasaya çıkmadan önceki son fotolardan birisi genelde çıkarken ufak tefek değişiklikler yapılır
Sen bu değişikliklere ufak tefek mi diyorsun? Farlar, yan marşpierler, parlak siyah yan aynalar,motor kaputu, silecekler kaput altında, Jantlar, Ön çamurlıklar ve yan sinyaller. Bunlar sadece benim yüzeysen gördüklerim.
iyide bu aracı ve pek çok aracı piyasaya çıkmaddan önce dergiler spy fotolarını çektikten sonra kapalı yerlerini kendilerine göre şekillendirip dergiye koyuyorlar bulduğunuz bu resim piyasada olan bir arçmı yada fıatın resmi sitesindemi bu ve bunun benzeri ne fotolar var puntoyla ilgili şimdikiyle hiç ilgisi olmayan
aykuting
06/01/2008, 14:35
Evet bende ilk internette fıatın sitesinde gördüm ve hasta olsum araça illede gp dedim ve aldık arasında fark varmış
Amacım burada Grande Punto piyasaya cıkmadan önceki değişik hallerini paylaşmak ,öyle veya böyle kim ne şekilde değiştirmiş önemli mi ertan? Şimdikinle alakası olmayan ne fotolar var diyorsun o zaman sende bizimle paylaşta bizde görelim, üzerinde fikir şeyedelim.
abi ne alakası var bende açıklama yapıyorum niye beni yanlış anlıyorsun sana veya yazdıklarına karşı kötü birşey yazmadımki bildiklerimi konu genişledikçe yazıyorum en azından neymiş değilmiş bilelim istedim kimsye karşı sorun çıkarmak istemedim pardon
Bende kötü birşey yazmıyorum paylaşalım diyorum. Elinizdeki değişik gp fotoları paylaşalım. Gözümüz gönlümüz açılsın diyorum.
neyse arkadaslar onemli deil ama bu aracıda begendim ben hatta sanki kasa yapısı ozellikle yandan bmv nin bi serisi var onamı ne benzmeiş
üzerinde fikir şeyedelim demek nedemek anlamadım ben sana karşı böyle birşey yazmadım ama sen yazıyorsun keşke yorum yazmaz olaydım yazmamdan rahatsız oldunki teşekkür etmişsin teşekkürler abi
arkadaslar ama olmuyor tamam ufacık bişey her neyse bende senn gonderidğin punto ve aynısının farklı yonde olanı bide biizm puntoyu ekledim ama modul aynı yonde bulabildiğim bu ne yapayım her neyse bi fikri vermesi acısından bakmak lazım bana birazda yeni golfe benziyo gibi geldi arkadaslar valla acıkcası bizimarabadan hos duruyo
https://img123.imageshack.us/img123/1748/28683526tx8.jpg (https://imageshack.us)
farları daha guzel yan sinyali daha şık yan kaportada da cizgiler daha belirgin valla daha guzel bu punto yahu
Amacım gün işiğına çıkmamış gp'leri paylaşmak ama beğeniriz ama beğenmeyiz.Ben çok beğenmiştim ve dört gözle beklemiştim ve gerçeğini ilk gidip görenlerdenim. burada paylaştığım resimle bayağı değişikliğe uğramış. Olsun yinede beğendim ve banada bir gp kısmet oldu, resimdekinle fark olsa bile. Bu da tek kapı ve daha piyasaya çıkmamış olanlardan bir örnek.
s max gıbı duruyor. bızımkılerden cok farklı bu puntocan .)
ya arkası aynen bezniyo ben bi fark bulamadım geri vites lambası dıısında ama yanalrı değişik sinyali yine değişik
siz nediyorusnuz arkadaslar guzel miş ilk punto ole deilmi abdullah kardes
GP arka tarafında benim gördüğüm fark, tampon ve üst orta fren lambası camın içinde birde anteni kısa.
Ziyaretçi047
06/01/2008, 20:13
yok ya bizimkiler daha güzel. bu sade duruyor bizimkiler agresif :D
Punto_Can
06/01/2008, 22:17
s max gıbı duruyor. bızımkılerden cok farklı bu puntocan .)
Bana mı seslendiniz??? :D
Bana mı seslendiniz??? :D
güzel espiri :Ç:clapping:
fatihsen67
07/01/2008, 10:46
Ben bizim puntoları daha çok beğendim. Özellikle ön far yapısı çok kötü
bende aksi gibi farların cok begendim cok hos durmus bakın ileride bu arabanın farları bole olursa sasrımayın
stotinka
08/01/2008, 01:40
profesyonel photoshop
vallahi şaka bir tarafa abdullah kardeş,bana sorsan "ilk resimle şimdiki punto arasında ne fark var" diye,bi tek jantlarını farkederdim herhalde:).bide kadınların erkeklerden daha detaycı olduklarını söylerler,bu kadar çok ayrıntıyı keşfedebilmeni alkışlıyorum.
Bu araç italyada ve diğer ülkelerde bu haliyle satışa çıkmıştır bundan zerre kadar şüpheniz olmasın,bizdekiler türkiye versiyonu, aynı farklar daha önceki fiat aracımdada olmuştu, benim tipomla almanyada bulunan eniştemin tiposu arasında dünya fark vardı halbuki ikiside 96 model tipo sx ti.
Bu araç italyada ve diğer ülkelerde bu haliyle satışa çıkmıştır bundan zerre kadar şüpheniz olmasın,bizdekiler türkiye versiyonu, aynı farklar daha önceki fiat aracımdada olmuştu, benim tipomla almanyada bulunan eniştemin tiposu arasında dünya fark vardı halbuki ikiside 96 model tipo sx ti.
böyle birşey şuan için imkansız eskiden hermarkada oluyordu tofaş burda ürettiği modellerde birtakım budamalar yapıyordu ama şuanda araçlar direk italyadan geliyor diğer fıat resmi sitelerindede bizim araçların aynısı satılıyor
Mustafa bey, bugüne kadar kullandığım bütün arabalara hakettiklerinde fazlasını verdim. Yaklaşık iki ayda bir komple detaylı cila ve temizlik yaparım. O yüzden arabamın her noktasını çok iyi bilirim. Tek rakibim Ziebart:D
yerliplaka34
10/01/2008, 00:46
akadaşlar bence bu stilo ile punto kaışımı bişeye benziyo.. çizgiler marşpiyer ön kısım ama sonra giguaro ya vermişler daha oval bişeyler çizmesi için heralde :) tabi farlar bizimkilerden daha güzel.. ama bizimki kadar asil dumuyo bence elimizdeki araçlar daha güzel.. ;)
Bu araç italyada ve diğer ülkelerde bu haliyle satışa çıkmıştır bundan zerre kadar şüpheniz olmasın,bizdekiler türkiye versiyonu, aynı farklar daha önceki fiat aracımdada olmuştu, benim tipomla almanyada bulunan eniştemin tiposu arasında dünya fark vardı halbuki ikiside 96 model tipo sx ti.
Arkadaşım gerçekten bundan eminmisin. Ben grande punto türkiye'de satışa çıkmadan önce italya'da test sürüşü yaptım ve aracı inceledim, dinamik paketteki farklar; jantların modeli değişikti ve yolcu güneşliğinin altındada makyaj aynası bulunuyordu, bunlar dışında hiçbir fark göremedim ;)
https://img529.imageshack.us/img529/8141/dscf1536qb8.jpg
https://img529.imageshack.us/img529/1856/dscf1544us5.jpg
https://img525.imageshack.us/img525/2472/dscf1548ir2.jpg
Dilerseniz linkteki rar dosyasını indirerek daha fazla resime ulaşabilirsiniz,
https://rapidshare.de/files/38262971/Fiat_Concessionaria.rar.html (https://rapidshare.de/files/38262971/Fiat_Concessionaria.rar.html)
Baran bey sitemizde yabancı üyemiz bile var isterseniz garajdan My Bluebeat başlığını okuyabilirsiniz....
suleymanozen
10/01/2008, 23:18
hocam bu aracı fiat stil o dan esinlenerek yapmıslar çizgileri ona benzio keskin ve düz ön farlarınıda begenmedim bizmkiler dha karizma duruyor.
o modelde kısa ve uzun farları ayrı ayrı koymuslar bizmkilerde kısa ve uzun aynı
tabi marspiyel falan güsel duruo,arkadasın dedigi gbi fordun cmax modeline benziyo yerden yüksek min 16inç jant koymuslar oda güsel bi hava vermiş şeklide ztn stil o modelindeki jantlar
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.