PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar...

cgty
06/01/2008, 03:34
çok güzel bir ortam şuana kadar muhattap oldugum herkez yaklasık 4 kişi gayet samimi ve yardım severdi, yeni punto sahibiyim... tek endişem garanti dolayısıyla xenon,jant,yay,filtre,egzoz ve benzeri modifiyeleri yapamam, bununla ilgili bilgisi olan herkezden özelden mesaj atmasını rica ediyorum... burda olmak çok güzel, tekrar herkeze selamlar...

biloGP
06/01/2008, 03:50
hoşgeldin çağatay..

suleymanozen
06/01/2008, 04:12
çok güzel bir ortam şuana kadar muhattap oldugum herkez yaklasık 4 kişi gayet samimi ve yardım severdi, yeni punto sahibiyim... tek endişem garanti dolayısıyla xenon,jant,yay,filtre,egzoz ve benzeri modifiyeleri yapamam, bununla ilgili bilgisi olan herkezden özelden mesaj atmasını rica ediyorum... burda olmak çok güzel, tekrar herkeze selamlar...

hosgeldin cagatay

jant,eksoz ve yay a pek dikkat etmezler ama hava filtresi ve xenon bakımlarda dha cok dikkat cker bu yüsden sorun cıkarabilrler

Yalın
06/01/2008, 09:17
hoşgeldiniz hayırlı olsun
bence garanti sürecinde extralardan uzak durun derim

fox41
06/01/2008, 11:55
Hoş geldin aramıza keyifli paylaşimlar.Çogu gp tada modifiye var hepside yeni araclar yapan cok garantı sorun olsa yapmazlardı sanırım veya göze alıyorlar.Yaptırcaklarını servıs denetiminde yaptırırsan sorun olmaz herhalde

ABNEW
06/01/2008, 14:34
Hoşgeldin Çağatay...

efekayhan
06/01/2008, 15:05
hoşgeldin aramıza sende benim gibi uzak dur derim

Genius
06/01/2008, 22:57
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Şöyle bir örnek verebilirim. Mesela xenon kit taktınız ve bundan dolayı bir elektrik sorunu yaşadınız. Bu sadece aracınızın elektrik aksamının garanti dışı kalmasını sağlar. Ben xenon taktım diye baskı balatadaki sorunu garanti kapsamına almayacak servisi epey bir uğraştırırım ;) Yay için geçerli olan bir durum var oda yayın montajını serviste yaptırırsanız garantiden geçer, dışarda montaj olursa garanti dışı kalır :S Eğer tanıdık ve samimi olduğun bir servis varsa hiçbirşey sorun olmaz ;)

Linos
06/01/2008, 23:14
Aramıza hoş geldin Çağatay, keyifli forumlar... ;)

Unique_GOTH
07/01/2008, 18:31
hoşgeldiniz :)