Orijinalini görmek için tıklayınız : Klima bakımında kampanya
Arkadaşlar yaz geldi klima kampanyası gördüm sizinle paylaşayım dedim, belki yararlanmak isteyen olur klima gazı degişimi, polen filitresi deişimi ile birlikte antibakteriyel klima temizliği 130 TL
fencolic
11/07/2017, 22:41
Arkadaşlar yaz geldi klima kampanyası gördüm sizinle paylaşayım dedim, belki yararlanmak isteyen olur klima gazı degişimi, polen filitresi deişimi ile birlikte antibakteriyel klima temizliği 130 TL
ben bunun kampanyalıl bir tarafıni görmedim fiyat zaten olağan fiyat. klima gazını 70 liraya basıyorlar speedy servislerinde. opar polen filtresi 25 lira. klima temizleme olayı da 25-30 lira hatta kendin yaparsan temizleme spreyi 15 lira alıp uygulamak oldukca basit.
volkan1065
11/07/2017, 23:01
ben bunun kampanyalıl bir tarafıni görmedim fiyat zaten olağan fiyat. klima gazını 70 liraya basıyorlar speedy servislerinde. opar polen filtresi 25 lira. klima temizleme olayı da 25-30 lira hatta kendin yaparsan temizleme spreyi 15 lira alıp uygulamak oldukca basit.
Ali bey servis kampanyasını belirtmiş. Normalde şu an kaç tl dir bilmiyorum ama servislerde genelde dışarının 2 katı rahat oluyor. Bir çok kişi aracını servis dışında ellettirmek istemez onlar amaçlı bilgi paylaşımı.
fencolic
11/07/2017, 23:46
Ali bey servis kampanyasını belirtmiş. Normalde şu an kaç tl dir bilmiyorum ama servislerde genelde dışarının 2 katı rahat oluyor. Bir çok kişi aracını servis dışında ellettirmek istemez onlar amaçlı bilgi paylaşımı.
Ben kampanyayı eleştirdim zaten ali beyi değil. Kampanyayı ali bey yapmıyor sonuçta. Yetkili servisten o kadar sogudum ki ayni para bile olsa artık özel servise gidiyorum. Aracımın gereksiz yere kontagini ve sonra aküsünü degistirdiler. Meger sorun mars dinamosundaymis. Hepsi garantiden degisti ancak sökülmemesi gereken plastik aksam boşuna sökülüp takıldı ona moralim bozuldu.
volkan1065
11/07/2017, 23:53
Ben kampanyayı eleştirdim zaten ali beyi değil. Kampanyayı ali bey yapmıyor sonuçta. Yetkili servisten o kadar sogudum ki ayni para bile olsa artık özel servise gidiyorum. Aracımın gereksiz yere kontagini ve sonra aküsünü degistirdiler. Meger sorun mars dinamosundaymis. Hepsi garantiden degisti ancak sökülmemesi gereken plastik aksam boşuna sökülüp takıldı ona moralim bozuldu.
Hocam bende zaten ali beyi eleştirdiniz demedim :) yanlış anlaşılma oldu galiba
Servis te yaşadığınız sorun üzücü. Ama benim gördüğüm bir serviste servis sorumlu müdürü odasında oturuyor ise o servisten pek iş çıkmıyor. Örnek Kavaklıderede Müslüm abi sürekli her araçla elinden geldiği kadar tek tek ilgilenir ustaları takip eder araclar ile gili sürekli rapor ister. Aynı durumda se mahattin abi için geçerli eskiden fiat taydı şimdi Fordda tanıyanlar tanır.
Ama bir serviste denetim ve içtenlik yoksa orda sıkıntılar başlıyor.
Sadece klima gazı ne kadar acaba?Birde bütün servislerde geçerli mi?
orada çalışmıyorum, haliç oto akrabamda değil, ben haliç otoya gittiğim için bazen orada görüyorum kampanya yapıyorlar bende sizinle paylaşıyorum.bilmiyorum öncesi ne kadardı veya dışar da ne kadar.
bunun yanında bildiğim kadarıyla, kampanya zorunlu değil isteyenler için.
Bu arda yetkili serviste yaşadıklarınız üzücü, yada hoş değil yada olmaması gerekir ama her yetkili servis öyle değil, en azından benim fikrim öyle bunun yanında sizin düşüncenizde saygı duyuyorum.