Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara
Merhabalar arkadaşlar, sigarayı bırkamadık bari daha az zararlı birşey olsun istiyorum ama piyasada o kadar çok çeşidi varki hangisini tercih edicem bilemiyorum.Yok patlayanı var yok sarjı çbauk biten falan bir sürü şey. Kullanan ya da fikri olan varsa sevinirim.
punto1414
09/05/2017, 11:39
patlayan pil.aldığın ürünün piline dikkat et sony veya samsung olsun..etrafımda bir çok kişi kullanıyor,hepsine sordum,büyük çoğunluğu hevesle 1-2 hafta içiyo daha sonra sigaraya devam :) zahmetli bir iş,bence hiç bulaşma..illa alacağım diyorsanda bizim arkadaşların kullandığı kaliteli ürün yurtdışından getirtiyorlar fiyatıda 240 tl.
aynen en büyük sıkıntı pil.Mazallah yüzünde falan patlasa büyük sıkıntı. Çok farklı türleri var ısı ayarlısı falan derken hangisi adam akıllı bilemiyor insan.Arkadaşlarının kullandığı hangi marka biliyormusun? Alıcam bende. En azından 1 ay lık sihgara parasıyla alırım bir tane yeter bana.
ben 4 aydır kullanıyorum bu süre zarfında sigara içmedim, daha doğrusu içemedim :) bir gün içmeyi denedim ama tiksindim sanki ve içemedim. şuan elektronik sigaraya devam onu da 6mg ile başladım şuan 3mg içiyorum kısmetse 1 2 aya onu da bırakmayı düşünüyorum :)
Hayırlısı ile hepten bırakırız inşallah.Ne marka kullanıyorsunuz?
Joyetech EGO AIO kullanıyorum öyle çok özellikli bir makine değil ancak pili falan değiştirilemediği için ve akım koruması olduğundan patlama riski daha az bir cihaz. şarjı da 1 tam gün çok rahat gidiyor
punto1414
09/05/2017, 15:00
aynen en büyük sıkıntı pil.Mazallah yüzünde falan patlasa büyük sıkıntı. Çok farklı türleri var ısı ayarlısı falan derken hangisi adam akıllı bilemiyor insan.Arkadaşlarının kullandığı hangi marka biliyormusun? Alıcam bende. En azından 1 ay lık sihgara parasıyla alırım bir tane yeter bana.
pico markaymış.
Ben delirium marka kullanıyorum kibar ve atomizeride değiştiriliyor. Ucuz filtresiz olanları almayın boğaz yakıyor.